HİZMETİ EL ELE GETİRECEĞİZ

HİZMETİ EL ELE GETİRECEĞİZ
Seçim çalışmaları kapsamında Bafra Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Şehrimize hizmeti el ele getireceğiz."dedi.

Bafra Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alnıaçık ve yönetimi ile dernek binasında bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Sivil Toplum örgütlerinin içersinden geldiğimi her zaman vurguluyorum. Bunu vurgulamamda ki amaç sizlerden birisi olduğu ve sizlerle birlikte gönülde çalışacağımın garantisini vermektir. Sivil Toplum Örgütü bir gönül işidir ve bu gönül işini ancak sizler gibi fedakar insanlar yapabilir. İnsanın kendi memleketine hizmet üretmesi, hizmet getirmesi veya bir hizmetin sağlanmasına yardımcı olması kadar güzel bir şey yoktur dolayısıyla sizlerle birlikte el ele vererek şehrimize hizmeti getireceğiz. Alaçamlılar Derneğinin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Alaçamlılar Derneği bölgemizde ki en aktif en etkin derneklerden birisidir. Düzenlendiğiniz şenlikler sadece birlik beraberliği sağlamakla kalmıyor kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi ön plana çıkarıyor. Düzenlemiş olduğunuz programlar ve etkinliklerden dolayı sizlere canı gönülden tebriklerimi sunuyorum. Birlik beraberliğin sağlanmasında en önemli etken olan sivil toplum örgütleri bir şehrin olmazsa olmazlarıdır. İnşallah vekaletinizi aldığımızda sorunlarımızın çözümü ve şehrimizin gelişimi için birlikte hareket ederek en kısa sürede sonuca ulaşacağız bundan kuşkunuz olmasın."dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bafra Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alnıaçık ve yönetimi hemşerileri olan Akça'ya yoğun ilgi göstererek her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.