HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
Havza Belediyesinde çalışan personellere Hizmet İçi Eğitim Semineri verilmeye başlandı

Havza Belediyesi bünyesinde çalışan personele yönelik 10 sürecek olan hizmet içi eğitim seminerlerinin ilki Havza Belediyesi Kültür Merkezinde başladı.
Hizmet içi seminerinde konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz hizmet içi eğitim programlarının, kurumların gelişmesi, yenilenen mevzuata ve yenilenen bilgilere uyum sağlaması açısından önemli olduğunu söyledi.
İkiz hizmet içi eğitimin 10 gün süreceğini belirterek; “ Personelimizin mutlaka hem mevzuat yönünden hem de kişisel olarak yenilenmesini çok önemsiyoruz. Bu alanda bu programı düzenledik ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 10 günlük eğitim programında 28 memurumuz, 20 daimi işçimiz,20 sözleşmeli personelimiz ve 110 taşeron personelimiz olmak üzere toplam 178 personelimiz seminerde yer alacaktır. Bugünden itibaren etkili iletişim semineri hocamız Şehnaz dereli tarafından verilecektir. Belediyecilik önemli bir konu. Bizler halkın doğumundan ölümüne kadar her anında yer alan bir kurumda görev yapan insanlarız ve bunun için karşımızdaki insanın ruhu halini bilmeli ve ona göre hizmet sunmamız halkımızın memnuniyeti için çok önemli. Halkımıza kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına bu eğitimleri önemsiyoruz. ” Dedi.
İkiz eğitimlerin 10 boyunca devam edeceğini ve etkili iletişim teknikleri, takım çalışması beden dili, güzel konuşma ve diksiyon, liderlik, zaman yönetimi, sunum teknikleri, stres yönetimi ve motivasyon konularının işleneceğini belirtti.
Hizmet içi eğitimin ilk gününe Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük ve tü belediye personeli katıldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.