HİZMET ATAĞINA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

HİZMET ATAĞINA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ
Kurtuluş mücadelesinin yakıldığı şehrimizin kalbi olan İlkadım ilçemizde  hizmet atağını kısa sürede her alanda fark edileceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Halkımızın desteği ile görevi devraldığımız ilk günden farklı alanlarda başlatmış olduğumuz projelerimizi, çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz”

Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 2009 Mahalli idari yerel seçimler sonrası  ilçe tarihinde birçok ilkin gerçekleştiği  projeleri  geliştirerek daha yaşanabilir bir ilkadım için mali tabloyu disiplin altına almak şartıyla  toparlanma sürecini de  geride bırakıp hizmet atağına geçeceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bugün ilçemizin her mahallesinde yürütmüş olduğumuz çalışmalar ile değişimi ve gelişimi her alanda halkımıza hissettirmeye çalışıyoruz. Gerçek manada insana dokunan toplumun beklentilerini karşılamayı hedeflediğimiz projelerimiz için kolları sıvadık.

1-3.JPG

Rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanında adından söz ettireceğimiz, Kimsesizler Sığınma Evi, Refakatçi Evi, Güneş Enerji Tarlası (Ges) ,Türk Dünyası Parkı, Hemşehri Dernekleri platformu gibi sosyal belediyecilik anlayışıyla her aşamada gerçekleştireceğimiz projelerle halkımızın talep ettiği, olması istediği hizmetleri onlarla buluşturacağız. İlkadım halkının seçtiği sadece bir başkan değil tam anlamıyla hizmetkârı olacağız” dedi.

1-2-001.JPG

"Halkımızın memnuniyeti önceliğimizdir"
Eğitimden spora, kültürden sanata, ilçemizdeki bu değişim ve gelişim devam edeceğinin de altını çizen Başkan Demirtaş,Bizler ilk günkü aşkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın talep ve önerileri ile projelerimize yön veriyoruz. Herkesin mutlu olduğu, ilçe refahının yüksek seviyeye çıktığı bir İlkadım için hep beraber adımlar atıyoruz. Bizim için de halkımızın memnuniyeti en  önemli önceliğimizdir diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum