HIZLI VE SÜRATLİ HİZMETİ HALKIMIZA SUNDUK

HIZLI VE SÜRATLİ HİZMETİ HALKIMIZA SUNDUK
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gümüşhane ili Şiran ve Yeşilbük ilçe Belediye Başkanlarını kısa süre önce hizmete başlayan yeni hizmet binasında ağırladı.

Gümüşhane ili Şiran ilçe Belediye Başkanı Mutlu Özel ve Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan İlkadım ilçesinde hizmete açılan yeni hizmet binasında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti.Ziyaret öncesi yeni hizmet binasını gezen Belediye Başkanları Başkanlık makamında yerel yönetimler hakkında sohbet ettiler.Ziyareti sebeplerini hem kenti gezmek hem de fikir alış verişini hizmete dönüştürmek adına bir ilk adım olduğunun altını çizen Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'' Bu vesile ile 31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühünü alarak yeniden Başkan seçilen İlkadım Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretimizi yeni hizmet binasında ziyaret ederek görevinde başarı dileklerimiz ilettik'' dedi.

lkadim-belediyesi-1.jpg

"Vatandaşlarımız buraya çok rahat ulaşabiliyorlar"
Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş,Belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.Yeni hizmet binasında vatandaşlara daha hızlı ve süratli hizmetler sunduklarını Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'e anlatan Başkan Demirtaş,''Gazi ve İlkadım olmak üzere bir birine bağlı birimlerin farklı yerleşkelerde hizmet vermek zorunda olmasından kaynaklanan problemleri yeni hizmet binamızda birimlerimizi aynı çatı altında toplayarak ortadan kaldırdık. Bütün birimlerin burada olması hem vatandaşlarımız için hem de bizim için ciddi avantajları peşinden getirdi. Vatandaşlarımız buraya çok rahat ulaşabiliyorlar, işlemler daha hızlı ve süratle yapılıyor.Yeni hizmet binamızın bir kez daha İlkadım'a hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Ziyarette Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel ve Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan'a, Samsun İş adamlarından Doğan Grup adına Mustafa Doğan,Vanti Otel işletmecisi Suat Soydemir,Sinan Kara ,İlkadım eski Belediye Meclis Üyesi  Mehmet Kaya eşlik etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum