Hırsızlığa tutuklama

Hırsızlığa tutuklama
SAMSUN'da yeni yapılan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi inşaatından 7 güvenlik kamerasını çaldığı iddia edilen 32 yaşındaki Soner K. tutuklandı.

Cezaevine gitmeden önce yakınlarını cep telefonuyla arayan Soner K. tutuklandığını bildirdi.

Olay Samsun'un Kadıköy Mahallesi'nde dün meydana geldi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki alana yeni hizmet binası yapılan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde işçi olarak çalışan Soner K., hastanenin duvarlarına monte edilmiş piyasa değeri yaklaşık 4 bin lira olan 7  güvenlik kamerasını yerlerinden söküp kiraladığı otomobile koyarak götürdü.. Güvenlik kameralarının çalındığı tespit edilince olay polise bildirildi. Polis yaptığı soruşturma kapsamında, bölgedeki kişilerin ifadeleri doğrultusunda otomobilin plakasından harekete geçerek Soner K.'yı gözaltına aldı.

İNŞAATTA ÇALIŞTIM, PARAMI ALAMADIM

Şüpheli ifadesinde, "Ben hastane inşaatında işçi olarak çalıştım, ancak paramı alamadım. Paramı alamayınca kızdım ve güvenlik kameralarını söküp tamamını 600 liraya sattım" dedi.

İfadenin ardından polis, çalınan güvenlik kameralarını bulup alan şahıs hakkında da 'Çalıntı mal satın almak suçundan işlem yaptıktan sonra malzemeleri alarak hastane yetkililerine teslim etti.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye çıkarılan Soner K. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Şüpheli adliye çıkışında yakınlarını cep telefonuyla arayıp tutuklandığını söyledikten sonra cezaevine götürüldü. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.