HİPNOZ KRALLIĞI

Her insanın hayatta tutunduğu bir amacı, bir ideali vardır, milletler ve devletler de insanlar gibidir. Belli bir amacı ve belli bir ideali olmadan hayata tutunamazlar, yaşayamazlar. Devletlerin amacı milleti mutlu etmektir. Onların güvenliğini ve adaleti sağlamaktır. Güvenlik ve adalet sorunu her milletin öncelediği bir sorundur.

Türkiye nihayet hipnozdan çıktı. Çok daha önceden yapılması gereken hamleyi yaptı. Türkiye nihayet tarihsel misyonuna dönerek üzerine düşeni yapmak için harekete geçti.  Operasyona verilen Zeytin Dalı ismi tam da bu tarihsel misyona denk gelen bir isimdir. Tıpkı Kıbrıs barış hareketinde olduğu gibi emperyalizme rağmen, Amerika’ya rağmen bölgemizde barış, huzur ve refahı hâkim kılmak için görevini yerine getiriyor. Erbakan hocamızın dediği gibi; bana ne Amerika’dan, bana ne Amerika’dan der gibi şer odaklarının arkasındaki güçlere bakmadan ordumuz harekât başlattı. Görünürde küçük çaplı çetelerle savaşılsa da dolaylı olarak dünya devleri ile savaşılıyor.

Uğruna can alıp kan döken, her yolu mübah gören, dahası her şeyi kendi hakkı kabul eden, kendisi için meşru gören Siyonizm’in Nil ile Fırat arasında kurmayı hayal ettiği büyük İsrail imparatorluğu planları büyük ölçüde bozulmuş oldu. Olayların ilk gözüken yüzü bu. Ancak biraz düşünen gözlerle, biraz daha derinden baktığımızda çok daha farklı şeyler de görmek mümkündür. Baktığımızda böyle düşünüp sevinirken bir taraftan da bu bataklığı oluşturan emperyalizmin oyunları ile çıkan bütün Ortadoğu savaşlarında, bütün ölenlerin bu bölgenin insanı ve hatta ölenlerin Müslüman olduğunu görmek aynı derecede üzüyor insanı.

Siyonizm yüzyıl boyunca tüm dünyada çıkardığı savaşlarla, yaptığı işgallerle adeta bir korku imparatorluğu oluşturdu. Toplumları, ülkeleri adeta hipnozlayıp uyuttu. Deyim yerinde ise bir hipnoz krallığı kurdu. Şimdi ordumuzun zeytin dalı operasyonu ile bu hipnoz krallığı yerle yeknesan olsun inşallah. Asıl mesele tüm dünyada haksız işgal edilen, sömürü ve savaşlarla mazlum, sahipsiz bırakılan toplumları ezen, soyan ABD-İsrail hegemonyasının nasıl yıkılacağıdır. Bu hipnoz krallığının nasıl son bulacağıdır. Milyonlarca savunmasız insanı öldüren Amerika da elbette bir gün yıkılacaktır. Çünkü haksızlık ve zülüm ile yaşayan bir sistem ölmeyi hak etmiştir. Böyle zalim bir sistem ne kadar güçlü olursa olsun batmaya, yıkılmaya mahkûmdur.

Umarız ki zeytin dalı operasyonu zeytin dağı operasyonuna kadar devam edip gitsin. Oradan Kudüs’e varsın. Çünkü Kudüs davası bizim için en az sınır güvenliğimiz kadar önemli bir mevzudur. Ülkemizin güvenliğini sağlasak da Kudüs özgür olmadan asla rahat yüzü olmaz bize. Şimdi ordumuz bu yöne doğru bir adım attı. Bunu desteklemek gerekir çünkü ordu bu millettin ordusudur. Dün Malazgirt’te zafer kazanan, İstanbul’u fetheden, Çanakkale’yi geçilmez yapan, Kıbrıs’ı yeniden alan ordu bu orduydu. Ruh bu ruhtu. Bu ordu her zaman bu zaferlerin yenisini ve daha büyüğünü kazanabilecek yapıdadır. Çünkü millet ne ise ordusu da odur. Orduyu milletten ayırmak mümkün değil.

Ayrıca şunu da ifade etmek gerekir ki düşmanın himayesinde barış ve özgürlük asla olmaz. Düşmanın himmetiyle var olmak mümkün değil. Tarih boyunca hiç bir millet düşmanın bağış ve himmetiyle özgür olmamıştır. Düşman ise himmet ve yardımı sadece hipnozlamak için yapar. Kuklalar bir biriyle savaşabilir ama bu savaşta kim, hangi taraf kazanırsa kazansın, her zaman asıl kazançlı çıkan, asıl zafer kazanan savaştıran emperyal güçtür. Afrin hareketinde ülkemize ve ordumuza hayırlı sonuçlar, zaferler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsmail Okutan Arşivi
SON YAZILAR