Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HİLELİ SİYASET 

CHP nin ezelden beri yürüttüğü siyaset, Millilikten uzak, Ülke zararına, Batılı ve Düşman devletlerin isteklerine uygun bir siyasetin serginmesi ile şekillenmektedir. Bu konuda uygulanan taktiklerin, çok yönlü oldugudur. AKP Hükümetinin yürüttüğü, MİLLİ siyasetin içindeki, DIŞA BAĞIMLILIKTAN KURTULMA hareketine, MİLLİ ŞAHLANIŞA, BORÇLANMA TUZAĞI ve İMF boyundurugundan kurtulma AKP nin en istikrarlı adımı olmuştur.

Ülkemiz okullarında SÜPER gençlerimizin ABD ve AB ülkeleri tarafından yasal görünümlü GAYRİ MİLLİ yollarla yurt dışına kaçırılmaları, Onlara ülke içinde BİLİMSEL ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, ÇALIŞMA ve KAYNAK temini ile, bu gün SÜPER ülkelerle yarışacak, hatta onların teknolojilerini geçebilen ürünler ortaya koymaları gerçeğidir. TSK ihtiyacı olan, SİLAH,MUHİMMAT ve bilimsel VERİLERİN günümüz ihtiyaçlarına göre temini,elbetteki DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU veren, ATILIMLAR OLMUŞTUR. 

Dünya ülkeleri ile REKABET edebilen İstanbul Uluslar arası hava limanının kısa sürede ikmali ve hizmete açılması, AKP Hükümetinin en büyük başarılarından biri olmuştur. İstanbul KANAL PROJESİ, BOGAZDAKİ KATLI GEÇİŞ SU ALTI TÜNELLERİ, KÖPRÜLER, TAKSİM ve ÇAMLICA CAMİİ ABİDE ESERLER OLARAK HİZMETE AÇILMIŞTIR. 
MUHALEFET ve SOLCULAR ile Bunların payandası olarak görülen SAAD ve İYİ Parti nin bu konulardaki söylemlerinin, HAZİMSİZLİK olarak görüldüğüdür. 

Hükümetin 17 senedir mücadele ettigi, içte ve dıştaki temizlikler, ve Satılmış binlerce KAMU görevlisinin FETO namı ile ABD ve KATOLİK ve PROTESTAN Kiliselerinin sevki tabisine uydugu görülen faaliyetlerinin, içimizdeki İHANETİNLERİN boyutunu göstermesi bakımından İBRET VERİCİDİR. Bunca olana rağmen, Satılmışlığın ve AHMAKLIĞA varan BAĞNAZLIĞA teslim olmuşlara, Siyaset ve Din adına denecek bir lafın bulunmadığıdır. İHANET ve DÜŞMANLIK, kaynağı ve dayanağı her hali ile belli iken, Bunların Türk vatandaşlaığından İHRACININ elzem olduğudur. 
CHP nin Muhalefet yapacağım diye bütün bu ilerlemelere ve İhanetlere dayanak olması, SİYASET adına MİLLİLİK adına KARA bir LEKEDİR. 

YAPILANLARA KARŞI ÇIKARAK,
BOŞ VAADLERDE BULUNULARAK
PKK ve HDP ile KOL KOLA OLARAK 
SİYASET YAPMANIN ABESİYETİDİR. 

İstanbul adayı diye ortaya çıkardıkları, KATİL MAKARİOS’ un HEYKELİNİ DİKEREK, YUNAN BASINI TARAFINDAN ALKIŞLANAN bu kişinin, İlk icraatının Belediyeye ait,milli ve gizli bilgileri kopyalama işlemi nasıl durduruldu, başkanlığıda YSK tarafından İPTAL EDİLMİŞTİR. PKK ve HDP nin ÇİZGİSİNİ BEGENİYORUM beyanıtını veren bu kişinin İSTANBUL gibi bir ÜLKE şehrinin BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA LAYİK OLMADIĞIDIR. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR