'Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak'

'Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Atakum İlçesi'nde yaptığı programlarla devam etti.

İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programlar kapsamında Atakum ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, Atakent Güzel Yalı Mahallesi'nde ve Atakent Kapalı Pazaryeri'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Zaman zaman yolda karşılaştığı Atakumlularla da bol bol sohbet eden Köktaş,  "AK Parti hükümetleri demokratik ve şeffaf seçimler sonucunda halkın desteğinin devam etmesi ile 3 Kasım 2002'de başladığı Türkiye'ye hizmet etme görevine aynı kararlılık, fedakarca ve umutla dolu olarak devam etmektedir." dedi.

Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sloganı ile yola çıkan AK Partiyle son 12 yıldır hamd olsun hiç bir şey eskisi gibi değil. Türkiye emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyoruz.
Fakat bu yürüyüşten rahatsız olanlar var. Türkiye'nin dünya da söz sahibi olmasını, ekonomisinin güçlü olmasını istemeyenler var. Geçmişe baktığımız zaman ülkemizde bunların her dönemde olduğunu farklı farklı oyunlar oynandığını görmekteyiz. 
İşte bizim yolumuz meşakkatli, ince uzun bir yol. Biz bu meşakkatli ince ve zor yolda adeta nakış işler gibi yürümek zorundayız. Yürürken halkımızla birlikte milletimizle birlikte ülkesini sevenlerle birlikte yürümek zorundayız. Bugüne kadar hamd olsun bunu başardık. Bundan sonrada başarmaya birlikte devam edeceğiz." 

Ziyaretlerinde karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Milletvekili Adayı Köktaş, onlara oyuncak hediye etti.

Gerçekleşen ziyaretlere ayrıca Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum