Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Ağustos ayında başlayacak ilçe ve il kongreleri öncesi bir bilgilendirme toplantısı düzenledi

Toplantıda Ağostos Ayının başlarında adaylığını resmi olarak açıklayacağını belirten Teyyare, halktan kopuk parti yönetiminin son bulması için yönetim kurulu ve partinin, gençlik ve kadın kollarıyla kesintisiz iştişare içinde yönetim anlayışına kavuşturulacağını ve halk için halk ile birlikte yönetim ortaya koyacaklarını ve alınacak kararlarda tek adamlığın son bulması için bütün AK Parti camiasının desteklerine talip olduğunu söyledi.

AK PARTİ’Yİ HALKA AÇACAĞIZ

Kapalı kapılar ardında, vatandaşın içeri giremediği AK Parti Samsun İl Başkanlığını halka açacaklarını da sözlerine ekleyen AK Parti Samsun İl Başkan “Adayı Mehmet Teyyare, sonuna kadar birlikte yürüdüğümüz ekip ile iştişare halinde Samsun’un en temel meselelerini çözmek için gece gündüz çalışarak Samsun’u layık olduğu seviyeye çıkaracağız. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Partiden dışlanmış, kimsenin merak edip arayıp sormadığı AK Parti’nin kurucuları vefakar ve cefakar insanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerine şimdiden hazırlanacağız. Artık ok yaydan çıktı, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Samsun’da delege seçimleriyle birlikte kongre sürecinin başladığını da belirterek, ilçe kongrelerinin Ağustos’ta, il kongresinin ise Eylül aynın başlarında gerçekleştirileceğini de kaydetti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum