HİBE İMKANLARI ANLATILACAK

HİBE İMKANLARI ANLATILACAK
Avrupa Birliği Bakanlığı 14 Nisan 2016 tarihinde Samsun’da Avrupa Birliği Programları hibe imkânlarını anlatacak

Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen "AB Programlarına Katılımın Güçlendirilmesi (Enhancing Turkey’s Participation in EU Programmes)” Projesi, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, Programların ülkemizde etkin bir biçimde uygulanması ve ülke çapında potansiyel faydalanıcılara topluca tanıtımın yapılması amacıyla yürütülmektedir.

Proje kapsamında toplam 15 ilimizde 2014-2020 döneminde katılım sağladığımız AB Programlarının (ERASMUS+, UFUK 2020, İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği - COSME, Yaratıcı Avrupa, İstihdam ve Sosyal Yenilik - EaSI) tanıtım çalıştayları gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, 14 Nisan 2016 tarihinde Samsun Neba Royal Hotel’de AB Programları finansman imkânlarının tanıtıldığı bir çalıştay gerçekleştirilecektir. Çalıştaya projemizin internet sayfasından daha önce kayıt yaptıranlar katılım sağlayabilecektir.

Vatandaşlarımızın, araştırmacılarımızın, KOBİ’lerimizin, üniversitelerimiz ve belediyelerimizin Avrupa çapında oluşturulan toplamda yaklaşık 97 milyar avroluk kaynağa erişimi hakkında bilgilendirilmesi sağlanacaktır. Böylece vatandaşlarımız AB’deki muadilleriyle işbirliği yapma, alanlarındaki yenilikleri takip etme ve yeni ülkelere açılma imkânı bulacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.