'HEYECANLA 16 NİSANI BEKLİYORUZ'

'HEYECANLA 16 NİSANI BEKLİYORUZ'

Yoğun programlar çerçevesinde Samsun'un 17 ilçesinde mahalle mahalle, kapı kapı çalışma yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattıklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Artık kararda, söz de aziz milletimizin. Sokaklar hareketli, vatandaşlarımız coşkulu ve heyecanlı 16 Nisan'ı bekliyor. Sahayı bilen, seçim atmosferini iyi analiz eden biri olarak Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum" dedi. 

'YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, önemli bir halk oylamasının yapılacağı 16 Nisan tarihine az bir zaman kala çalışmalarını Canik İlçesi'nde sürdürdü.Düzenlenen programlarda çay ocaklarında oturan hemşehrileri ile sivil Toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, esnaflar, işadamları, ilçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Türkiye, 15 yıllık AK Parti iktidarları döneminde adeta değişim ve gelişimin adresi olmuştur. Sosyal, eğitim, sağlık, ulaşım ve değişik her alanda yapılan yatırım ve hamlelerle insanımızın refahı artmış, bölgesinde ve dünya da parmakla gösterilen, söz sahibi olan bir ülke haline gelmiştir." dedi.
Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Çelebi, İlçe Teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleşen programlarda konuşan Milletvekili Köktaş, "Ülkemiz de çok partili hayata geçtiğimiz tarihten itibaren bu yana her 10 yılda bir yapılan darbelerle, verilen muhtıralarla millet iradesiyle gelen hükümetler alaşağıya edilmiş, darbe ürünü anayasaların içerisinde tuzaklanan mekanizmalarla vesayet odakları milli iradeyi tehdit olmayı sürdürmüştür.Geçtiğimiz 15 yıllık iktidarlarımız döneminde de bu odaklar, 367 kararı, parti kapatma davası, 17-25 Aralık Darbe girişimi ve son olarak 15 temmuz ihanet teşebbüsü ile çirkin ve kirli yüzünü bir çok kez göstermiştir. Bunlar Allah'ın izni, milletimizin desteği ve ak kadroların yoğun çalışmaları ile bertaraf edildi.Bu süreçler içinde Türkiye'de yeni, sivil bir anayasa yapma ihtiyacı oluşmasına, diğer siyasi partilerin meydanda yeni bir anayasa için söz vermesine rağmen yapılan tekliflere karşı hep masadan kaçan taraf oldular. Milletin iradesini yok saydılar. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi ile oluşturduğumuz uzlaşma neticesinde 16 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni de içine alan yeni anayasanın oylamasını yapacağız. Bu halk oylaması az öncede anlattığım vesayetin tasfiyesi ve darbe risklerinin ortadan kalkması ve siyasi istikrarın kalıcı hale gelmesi açısındın çok önemli. Artık kararda, söz de milletin. Sokaklar hareketli, vatandaşlarımız coşkulu ve heyecanlı 16 Nisan'ı bekliyor. Sahayı bilen, seçim atmosferini iyi analiz eden biri olarak Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum.Bu gemide birlikte seyahat ediyoruz, biz diyoruz ki gemi güvenli huzurlu bir şekilde limana yanaşsın ve akabinde emin adımlarla hedeflerine yol alsın diyoruz bu yeni sistem bunun rahat bir şekilde oluşmasını sağlıyor. Bunu unutmamak gerekiyor.Yeni Türkiye yolunda 16 Nisan halk oylamasının ülkemize ve milletimize refah, güzel ve huzurlu günler getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum