HESAPLAR KARIŞTI

HESAPLAR KARIŞTI
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor pazar günü sahasında konuk ettiği Keçiörengücü'ne 2-1 mağlup olarak ağır yara almıştı.

Bu sezon kendi evinde oynayacağı 6. maçına çıkarken sadece 1 kez mağlubiyet alan Samsunspor'un 4 galibiyeti bulunuyordu. Sahasında oynadığı maçlarda rakip filelere 7 gol kaydedip kalesinde 4 gol gören Kırmızı Şimşekler'in iç saha karnesinde ise 12 puanı vardı. Keçiörengücü maçına çıkarken tribünleri dolduran taraftarlar galibiyetten oldukça emindi. Futbolcular da konuk ekibi biraz hafife almış olmalılar ki sahada her açıdan dağınık ve konsantrasyon problemi olduğu çok açık bir takım vardı. 

TARAFTAR İNANIYORDU AMA...
Yılport Samsunspor'a gönül veren taraftarlar ise son haftalardaki skorlardan oldukça memnundu. Takımlarının zirveye oturacağına olan inançlarını her iç saha maçına hücum ederek gösteriyorlardı. Gözler Yılport Samsunspor'da iken bir yandan da Sarıyer'i takip eden taraftarlar, her hafta rakibin puan kaybedeceğini düşünüyordu. Ancak alınan bu mağlubiyetle haftaya deplasmanda olası bir yenilgi halinde 7 puana çıkacak fark yüzünden inançlarını kaybetmiş durumdalar.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.