HERKESİMİ İLGİLENDİREN PROJELER

HERKESİMİ İLGİLENDİREN PROJELER
Erdoğan Tok, yapılan her çalışmanın ve projenin arkasında halkın güçlü desteğinin olduğunu kaydetti

İlkadım ilçesinin dev yatırımlarla geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapılan her çalışmanın ve projenin arkasında halkın güçlü desteğinin olduğunu kaydetti.

Her kesimi kucaklayarak gönül birlikteliğini inşa ettiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye hizmet ve projelerini halkın talep, istek ve önceliklerine göre şekillendirdiklerini söyledi.

HERKESİMİ İLGİLENDİREN PROJELER

‘Önce insan’ ilkesi ile çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini  kucaklayarak toplumun faydasını gözettiklerini belirterek, “Günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak birçok hizmeti ve projeyi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz.” dedi.

“DEV PROJELERLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Başkan Tok, "Biz, halkımızın içindeyiz ve her zaman yanlarındayız. Halkımızdan aldığımız gücü fazlasıyla yine halkımız için harcıyoruz. Biz, milletin hizmetkarı olarak, milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimize hizmete devam edeceğiz.  Çok iş başardık.  Çok yol aldık.  Dev yatırımları ilçemize kazandırdık.  Birçok hizmeti tamamladık. Yenilerine start verdik.  Çok farklı hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Gönülleri fethetmek için çaba harcıyoruz. Dayanışmayı artırarak daha çok gönülleri kazanmanın peşindeyiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.