HERKESİ KENDİ GİBİ SANIYOR

HERKESİ KENDİ GİBİ SANIYOR
AK Parti Eski İl Başkanı Adem Güney'in sahibi olduğu internet haber sitesinin Erhan Usta'ya açıktan destek verdiğini doğru ve yansız haberlerimizle kamuoyuna duyurduktan sonra anketleri manipüle ettiği de ortaya çıktı.

İnternet sitemizde yaptığımız tarafsız anketimizi facebook, twitter gibi sosyal mecralarda, whatsapp gruplarında paylaşarak aynı IP adreslerinden katılımı artırdığı ve sağlıksız olduğunu düşünerek kapattığımız anketi manipüle etti.

AK Parti Eski İl başkanı Adem Güney'in, sahibi olduğu internet haber sitesiyle sosyal medyayı ve sanal anketleri manipüle ettirerek Erhan Usta'yı önde göstermeye çalıştığı iddiası, kamuoyunda 'kendi partisine ihanet ettiği yetmemiş gibi Erhan Usta'yı da rezil ediyor' yorumlarına neden oldu. 

USTA'YA ÇOK ZARAR VERİYOR
Samsun'da sevilen bir Milletvekili olan Erhan Usta'nın Belediye Başkanlığı seçimlerine bağımsız aday olarak girdikten sonra, siyasi olarak ömrünü tamamlamış, isimlerinin ve unvanlarının önüne 'eski' sıfatı getirilen ne kadar siyasetçi varsa etrafına çöreklenmesinin ardından kamuoyunda 'yalnız kalmışlar ve küskünler topluluğu' olarak konuşulmasının en çok Erhan Usta'ya zarar verdiği dillendiriliyor. 

213123123.png

İNTERNET TAYFASI MANİPÜLE EDİYOR!
AK Parti Eski İl başkanı Adem Güney'in sahibi olduğu internet haber sitesi, kendi anketlerini ve Samsun'daki tüm internet haber sitelerindeki anketleri bütün sosyal mecralarda Erhan Usta'nın sanaldaki 'fan'larını harekete geçirip anketleri manipüle ettiği iddia ediliyor. Samsun'da siyasi partilerin rakiplerinden çok, parti içi muhalefetten ve çıkar ilişkilerinden sıkıntı çektiği ortada olmasına rağmen,bir AK Parti eski il başkanı olarak Adem Güney'in parti içi disipline verilip verilmediği merak konusu oldu. Disipline verildiği takdirde partiden ihracına kadar varabilecek faaliyetlerle Erhan Usta'ya alenen destek verdiği Samsun kamuoyunun malumu.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum