'HERKESE ÖRNEK OLDULAR'

'HERKESE ÖRNEK OLDULAR'
Samsun'da SMMMO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mali müşavir ve muhabecileri, 'birliktelikleri ve demokratlıkları' nedeniyle kutladı.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(SMMMO)'nın 23'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Başkan Mustafa Demir, “Samsun’da serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimiz çok örnek bir birliktelik ve siyasi anlamda da son derece demokrat bir duruş sergiledi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. (SSMMMO)'nun gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen 23'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı. Multivizyon gösterisinin ardından konuşma yapan SSMMMO Başkanı Hayrul Kaynar, görev yaptığı sürede gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hizmetleri anlatarak, "Daima güzel işler yapmaya özen gösterdi. Yeni seçilecek başkan ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

whatsapp-image-2019-05-11-at-15-48-04-2.jpeg

ÖRNEK BİRLİKTELİK, DEMOKRAT DURUŞ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de yaptığı konuşmada, “Serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizle bu toplantıda birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum. Samsun’da serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimiz çok örnek bir birliktelik sergilediler. Siyasi anlamda da son derece demokrat bir duruş sergilediler. Bu konuda tüm camiaya teşekkürlerimi iletiyorum. Oda başkanımız Hayrul Kayar’a katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor ve yarın gerçekleştirilecek seçimin sonucunun hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.