"Herkes üzerine düşeni yapmalı"

"Herkes üzerine düşeni yapmalı"
Samsun Down Sendromlular Derneği’nin makamında ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Down sendromluların sosyal hayat içerisinde sıkıca tutunabilmeleri için herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.

‘FIRSATLAR VERİLMELİ’
Down sendromlulara karşı ayrı bir sevgi ve ilgi duyduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Down sendromluların, sosyal hayat içerisinde sıkıca tutunabilmeleri için kendi ayaklarının üzerlerinde durmalarını sağlayacak fırsatların verilmesi son derece önemlidir. Bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Samsun Down Sendromlular Derneği’ni bu anlamda önemli bir farkındalık ortaya koydukları için kutluyor, her zaman destekçileri olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Samsun Down Sendromu Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Temiz ve Cansu Arslantaş ve down sendromlu çocuklarla birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın samimi yaklaşımı karşısında mutlu olduklarını ifade eden Samsun Down Sendromlular Derneği Başkanı Meryem Gezer Sevinç, “Şehrimizdeki down sendromluların tespiti, bu tespitler sonucunda bir çatı altında toplanarak ortak akıl ile sosyal hayata kazandırılması için kapsamlı çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızda destek, olmazsa olmazdır. Bizden desteklerini esirgemeyen Başkan Taşçı’ya teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN OLDU, KAHVE İSTEDİ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyaret sırasında kendisiyle sürekli şakalaşan down sendromlu Songül Bahar’la makam masasını paylaşarak, “Belediye başkanlığına ortak oldun, bir şey iste bakalım?” diye sordu. Songül Bahar’ın verdiği, “Madem başkan oldum, şekerli Türk kahvesi istiyorum” yanıtıyla herkesi güldürdü. Başkan Taşçı, kendisini ziyaret eden down sendromlu çocuklara satranç takımı ve badminton seti hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.