HERKES MAÇA!

Sevgili okurlarım Yılport Samsunspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımızı takip etmek adına her gün sizler için Nuri Asan Tesisleri'nde adeta kamp kuruyorum.

Futbolcuların idman olmasına rağmen hırslı ve azimli görünmeleri beni çok mutlu etti. Artık geri sayım başladı. Bu yolun dönüşü yok. Kesin olarak şampiyon olmak istiyorsak bugünkü Manisapor maçından 3 puan almak zorundayız.

Bunun için de sizin büyük desteğinize ihtiyacımız var. Bu bilinçte olarak maçın cumartesi olması dolayısıyla iş yerlerinin açık olması bana göre seyirci sayısını olumsuz etkileyecek gibi geliyor. Havaların da serin ve soğuk gitmesi buna sebep olabilir.

Biz inandığımız yolda zafere ulaşabilmek adına bugün oynanacak olan Manisa maçında tribünlerdeki yerimizi alarak Yılport Samsunsporumuza destek vermek zorundayız.

Bu şehir hala TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadelemizi hazmetmiş değildir. İnanın bana, deplasmanlarda gittiğimiz stadlar o kadar ilkel ki, nasıl ve ne şekilde hareket edeceğimizi bilemiyoruz...

Takımımızın taraftar sayısının yüksel oluşu dolayısıyla misafir tribünde bize ayrılan kontenjanın 250 veya 300'ü geçmediği gözükmektedir. Bizim taraftarlarımız mecburen rakip taraftarlar arasında izlemek zorunda kalıyorlar.

Bu yüzden biz geçen yıl düşmüş olduğumuz TFF 1.Lig'i özler olduk. Bugün, bu haftayı kayıpsız geçebilirsek haftaya deplasmanda Sakaryaspor ile bir final maçı oynayacağız. Bu iki maçtan da takımımızın kayıpsız ayrılması gerekiyor. Bunun içindir ki büyük bir desteğe ihtiyacı var Yılport Samsunspor'un.

Bu güzellikler içerisinde bugün saat 13:30'da oynayacak olan Yılport Samsunspor - Manisaspor mücadelesinde takımımıza destek vermek adına tribündeki yerlerimizi alarak efsane Yılport Samsunspor'u yalnız bırakmamış oluruz.

Her zaman olduğu gibi bugün de tramvaylar ücretsizdir, taraftarlarımızı taşımaya hazırdır. Hem gidiş hem de dönüşte ücret ödemeden stadyuma gelebilirsiniz. Stad önündeki sıkışıklıklığı önlemek amacıyla biletlerinizi erken almanızda fayda görüyorum.

İşin artık şakası kalmadı... Takımımız geri sayıma başladı. Bugüne kadar deplasmanda oynadığımız müsabakalarda galip gelmenin haklı gurununu yaşıyoruz. İnşallah nasip olursa Sakarya'da da devam ettirip ilk devreyi lider tamamlamak istiyoruz. Bize de yakışan bu olsa gerek..

Yazımın başlında söytlediğim gibi; herkes maça sevgili Samsunlular.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR