"HERKES BİR BİRİNE İNANIYOR"

"HERKES BİR BİRİNE İNANIYOR"
Samsunspror Teknik direktörü Osman Özköylü Kırmızı beyazlıların Altınordu karşılaşmasında kazandığı 3 puanla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÇIKIŞIMIZ DEVMA EDECEK 
Kırmızı beyazlı ekibin son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara değinen Samsunspor'un Teknik direktörü Osman Özköylü,"Son haftalarda aldığımız sonuçlar bizim için gerçekten olumlu. Sahada aldığımız sonuçlar bizi gerçekten mutlu ediyor. Beklediğimiz sonuçları alıyoruz. Mücadele karşılığında gelen bu sonuçlar bizi daha çok çalışmaya itiyor. Bundan daada önemli takımın isteği coşkusu ve heyecanı daha yüksek. Futbolcularımızın hepsi takıma sahip çıkıyor. Kazanma arzumuz, üst düzey. Herkes bir birine inanıyor. Buda sahadaki mücadeleye yanısıyor. Takibi neticede 3 puan çok önemli. Ligin en fazla koşan ve en fazla mücadele eden takımına karşı iyi bir sonuç aldık. Çokta iyi bir oyunla 3 puanı aldık." diye konuştu. 

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ ÇOK ÖNEMLİ
Haftalar sonra ligin alt alt sıralarından üst basamaklara çıktıklarını belirten deneyimli Teknik adam Osman Özköylü,"Haftalar sonra kırmızı çizginin altından çıkmış olduk. Tabiki bu ligde 1 hafta kazanıp çıkıyor 1 hafta kaybedip alta inebiliyorusunuz. Çünkü puanlar çok yakın bir birine. O nedenle galibiyet serimize devam etmeliyiz. Çünki tehlike bölgesinden bir an evvel uzaklaşmamız gerekiyor. Bu olumlu havayı sürdürmeliyiz. ancak herkesde görüyorki ligin alt sıralarındaki takımlar ikinci yarı daha fazla puan alıyorlar. Bu nedenle önümüzdeki süreç çok ama çok önemli. Hep rakiplerimizle oynıyacağız. Onlarda bir birleriyle oynayacaklar. Biz yolumzua emin adımlarla devam edeceğiz. İnanıyorumdaki daha iyi olacağız" dedi. 

KİM İŞİNİ YAPARSA FORMAYI O KAPAR
Samsunspor'un başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü 'Kırmızı kart gören ve sakatlanan oyuncuların kadroaya girmekte zorluk çekiyor' yönünde kendisine yöneltilen soruya şöyle cevap verdi;"Herk maçın hikayesi farklı. Orada oynanan oyun ve yapılan mücadele farklı. Bu nedenle işleyen bir çarkı fazla bozmak istemiyoruz. Ben teknik adam olarakta takımla oynayan bir Teknik direktör değilim. Oynayan bir takımıda fazla bozmak istemiyorum. Tabiki oynayan oynamaya bilir. Bu hafta eğer bir sıkıntı varsa o oyuncu o maç oynamaya bilir. Ancak kim işini yapıyorsa o oynar. Oyuncularda zaten ne yapacaklarını biliyorlar ve kim o hafta işini daha iyi yapıyorsa formayı o kapıyor. Buda futbolcuların performanslarına olumlu bir şekilde yansıyor." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.