‘Her zaman yanınızdayım’

‘Her zaman yanınızdayım’
OMÜ’lü öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “OMÜ gibi Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisinin de ilçemizde olması bize ayrı bir sorumluluk veriyor.

Biz de bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz” dedi.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen toplantıya katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, OMÜ’lü öğrencilerle Türkiye gündemi ve yerel yönetimler üzerine söyleşi yaptı.

OMÜ’lü öğrencilere Atakum İlçesi'nde sürdürdükleri çalışmalardan, hayata geçirdikleri projelerden ve hayata geçirmeye hazırlandıkları projelerden bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesi sadece şehrimizin değil, bölgemizin ve ülkemizin gözbebeği ilçelerden birisidir. OMÜ gibi Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisinin de ilçemizde olması bize ayrı bir sorumluluk veriyor. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek, sık sık öğrenci kardeşlerimizle bir araya geliyor. Onların öneri ve talepleri doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz. Atakum Belediyesi ile OMÜ öğrencileri arasında samimi bir yakınlık var. Sıkça dile getiriyorum, bir kez daha dile getirmek isterim ki burada sizi düşünen, sizinle düşünen ve bu doğrultuda adım atan bir belediye başkanı var” diye konuştu.

Üniversite öğrencilerinin Atakum İlçesi için düşünmesini ve üretmesini beklediklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu anlamda belediye bünyesinde kurulan Gençlik Masası'ndan bahsederek, “Atakum Belediyesi  olarak OMÜ’lü kardeşlerimizle daha sıkı bir iletişim içerisinde olmak için Gençlik Masası'nı kurduk. Ayrıca aynı düşünceden hareketle 150 kişilik yurdu öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bugün gelinen noktaya bakıldığında, başarılı çalışmaları birlikte gerçekleştirdik. Daha güzel çalışmalar da gerçekleştireceğiz. Üniversite hayatını evinden uzak yaşamış biri olarak, yaşayabileceğiniz sıkıntıları biliyor. Her türlü sıkıntınızda yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin kendisine sorduğu sorulara yanıt veren Başkan Taşçı, iletilen sorunları not aldı. Kendisine iletilen sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını ifade eden Başkan Taşçı, bir öğrencinin, “Kız öğrenci yurt sayısı fazla. Erkek öğrenciler ev köşelerinde kaldı. Makarna yemekten içim dışım makarna oldu” şeklindeki serzenişine, “Ben de üniversite yıllarımda aynı şeyleri yaşadım. Makarna yemeden öğrenci olunmuyor demek ki” diye esprili yanıt verdi. Öğrenciler, söyleşi sonrası Başkan Taşçı ile uzun süre sohbet ederek, fotoğraf çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.