Her Zaman Vatandaşın Yanında

Her Zaman Vatandaşın Yanında
Başkan Sarıcaoğlu, Her Zaman Vatandaşın Yanında

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 
 
Her fırsatta vatandaş ile iç içe olan Başkan Sarıcaoğlu, "Bu göreve vatandaşımızın her zaman yanında olmak için geldik. Her zaman onların yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi.Her fırsat bulmasında esnafları gezerek hal ve hatırlarını soran Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi anlayabilmemiz için onların her an yanlarında olmamız gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın refahı için çalışmalar yapıyoruz. Her gün farklı bir mekanda oturarak vatandaşlarımız ile sohbet ediyorum. İlçeye yapılan birçok hizmette onların katkısı çok büyük çünkü onlar ile yaptığım istişare ve değerlendirmeler sayesinde bir şeylere karar veriyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde vatandaşa dönük hizmetler, bulunduğunuz ili yada ilçeyi çok daha ileri götürür" ifadelerinde bulundu. 

 
Vatandaşa Sözümüz Var 
Sarıcaoğlu, "Bu göreve başlamadan önce Kavak'ı çok ileri noktalara taşıyacağımıza hemşehrilerime söz verdim. Rabbimin izni ile bunu başardık Kavak tarihinde görmediği hizmeti aldı. Gurbette bulunan hemşehrilerimi de zaman zaman ziyarete gidiyorum hepsi Kavak'taki gelişimi ve değişimi çok iyi takip ediyor çünkü memleket hasreti hepsinin içinde. Benim hemşehrilerime sözüm var Kavak'ın büyümesi için hangi hizmet, hangi yatırım gerekliyse ben onun peşinden koşup onu ilçeye getireceğim" dedi. 
 
Sosyal Tesis ve İşsizlik Sorunları Artık Tarih Oldu 
Göreve geldiğinde ilçenin ana sorunlarından sosyal tesis ve işsizlik meselelerine direk müdahale ederek ilçede ki bu iki sorunu çözdüklerini ifade eden Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçemizde şuan hangi sosyal tesise gidip de otursak diye kararsız kalıyoruz çünkü çok fazla sosyal tesisimiz oldu. Yine işsizlik ile çok ciddi manada mücadele verdik bu konu ile ilgili birimler kurduk Rabbime şükürler olsun işsizliği de yok ettik. Bu başarılarımızın arkasında her zaman Kavaklı hemşehrilerim var çünkü benim her daim yanımda oldular. Şuan burada oturup yüzlerindeki samimiyeti ve sıcaklığı gördükçe çok doğru yolda olduğumun farkında oluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum