HER ZAMAN MİNNET BORÇLUYUZ

HER ZAMAN MİNNET BORÇLUYUZ
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 18 Mart 1915 tarihinde alınan unutulmaz Çanakkale Zaferi'nin ulusumuzun önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Sandıkçı, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda yaşamanın şeref olduğunu, Şehitlerimize her zaman minnet borçlu olduklarını ve dualarımızla hep hatırlanacaklarını belirtti.

KİMSE OYUN OYNAYAMAZ 
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu toprakların kolay kazanılmadığından belirterek, “Bizler dedelerimizin mirası olan bu topraklara gözümüz gibi bakmak zorundayız. Öyle de yapıyoruz. Vizyonlarımızı dedelerimizin bıraktığı miras üzerine inşa ediyoruz. Onların bu yaptığı fedakârlık bizler için çok önemli. Bu topraklar üzerinde kimse oyun oynamaya kalkmasın. Biz vatan uğruna şehit olmayı göze almış bir milletiz. Bunun nasıl olduğunu merak edenler Çanakkale’ye, Kurtuluş savaşına bakabilirler. Biz bu toprakların bekçisiyiz. Biz evlatlarımızı da bu toprakların bekçileri olarak yetiştiriyoruz. Bu topraklar ilelebet bizimdir, bizim olarak kalacaktır” ifadelerini kullandı.  
 
ŞEHİTLİK MERTEBESİ BİZİM İÇİN KUTSALDIR 
Biz toprağımızı koruyan kollayan bir milletiz diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizler 600 yıl tüm dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğun mirasçılarıyız. Bu mirası canımız pahasına koruyacağımızı tüm dünya bilmektedir. Dedelerimiz nasıl şehit olmaktan çekinmedilerse bizlerde çekinmeyiz. Çanakkale bunun en güzel örneğidir. Kurşunların önüne en ufak bir endişe dahi duymadan atlayan ecdadımız, birçok savaş meydanında bu kahramanlığı yapmıştır. Şehitlik mertebesi bizim için kutsaldır. Savaş meydanında bizlere bu geleceği hazırlamak için şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Bizler onların miraslarına sahip çıkıyoruz, çıkacağız.” 

canikbldhaber-1-011.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.