'HER ZAMAN DAHA İLERİ BAKACAĞIZ'

'HER ZAMAN DAHA İLERİ BAKACAĞIZ'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Anayasa değişikliğiyle artık hiçbir vesayetçi güç ve darbeci zihniyet ülkemizi bir daha geriye götüremeyecek. Her daim umutla, kararlılıkla ileriye bakacağız." dedi.

'BÜROKRASİ DAHA HIZLI ÇALIŞACAK'

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 
Bu kapsamda Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği programlarla Muhtarlar, Ziraat Odası yönetimi biraraya gelen Milletvekili Köktaş, ilçe meydanında bulunan çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Açan, Belediye Meclis ve ilçe teşkilat üyeleri ile Karpuzlu, Karıncak, Türbe, Ağırlar ve Koşu mahalle sakinleri ile de düzenlenen toplantılarda biraraya gelen Milletvekili Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek kendisine iletilen sorulara da yanıt verdi.Yeni sistem de bürokrasinin daha hızlı çalışacağını belirten Milletvekili Köktaş, "Bu sistem, işlerin daha hızlı gitmesi demektir. Bu sistem demokrasinin daha güçlenmesi demektir. Bu sistem milletin iradesinin yönetime hakim olması demektir.  16 Nisan’da inşallah milletimizin onayıyla gelecek hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

'BU MODEL YOLDA KALIYOR, TEKLİYOR'
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti kadroları ilk günden itibaren milletimizin teveccühüne mazhar olmak için kolları sıvayıp durmadan, yılmadan çalıştı.Bu süreçte hizmetlerimizi engellemeye çalıştılar ama AK Parti kadroları haktan ve halktan aldığı güçle, ilk günkü heyecanla dik durdu, eğilmedi. Bu uzun ince yolda gündüz gece hep birlikte yürüdük ve çalıştık.AK Parti kuruluşundan bugüne kadar Rabbime hamdolsun milletimiz ile yolumuz, yönümüz, istikametimiz hep aynı oldu, olmaya da devam edecek. Ülkemizin demokrasisi, istikrarı ve gelecek hedeflerini teminat altına alacak bir tarihe doğru ilerliyoruz. Anayasa değişikliğiyle artık hiçbir vesayetçi güç ve darbeci zihniyet ülkemizi bir daha geriye götüremeyecek.  Her daim umutla, kararlılıkla ileriye bakacağız. Daha güçlü bir Türkiye için adım adım yürüyoruz.Hep söyledik yine söylüyoruz; bu anayasa 1982 model, yolda kalıyor, tekliyor. Hayırcılar diyor ki, 'Bir ittirirsek çalışırız belki'. Biz de diyoruz ki bu çift başlılıkla bu araba gitmez kaza yapar, milletimizi, ülkemizi boşuna yormayın diyoruz.
Bu anlamda; Vesayetin her türlüsüne dur demek için, Milletin üstünde bir güç kabul edilmemesi için, Daha geniş temsil gücü olan bir Meclis için, Bağımsız, tarafsız yargı için, Gençlerin siyasete atılması için, Etkili yürütme, etkili demokrasi için, Gençlerin sesinin daha gür çıkması için, Kutuplaşma değil kucaklaşma için, Çatışma değil uzlaşarak çalışma için milletimiz 16 Nisan'da sandığa gidecek ve darbe ürünü bu anayasayı güçlü bir şekilde evet diyerek değiştirecek ve bu işi kökünden halledecek." diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.