HER ŞEY VATANDAŞ İÇİN

HER ŞEY VATANDAŞ İÇİN
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Başkan Kul incelemelerde bulundu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kul “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz.” Dedi.

Terme ilçesinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Yardımcısı Kamuran Toker ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, halkın istek ve taleplerini de dinledi.

Kul, İlçenin Atatürk caddesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım, Çay mahallesi sanayi yolunda parke yol ve Çay mahallesi ırmak kenarında parke ve çevre düzenleme çalışmalarını gezdi.

HERŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN

Saha çalışmaları hakkında ekipten bilgiler alan Kul, teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi. Başkan Kul ayrıca çalışmalar ve projelerle ilgili şunları kaydetti; “Şehrimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ile düzenleme hizmetlerimiz devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Terme’dir. Her şey vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.