‘Her şey halkın mutluluğu için’

‘Her şey halkın mutluluğu için’
Esnafın uyması gereken kurallar, emirler ve yasaklar hakkında detaylı bilgilendirilmesi için Zabıta Yönetmeliği kitapçığı hazırlayan Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe esnafını gezerek kitapçığı dağıtıyor.

Esnafın uyması gereken emir ve yasakların kitapçıkta yer aldığını belirten Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Güneşdoğdu, “Zabıta ceza kesen, tehdit eden bir unsur değil aksine insan haklarına saygılı şekilde hizmet eden ve halk için huzur ve güven ortamı oluşturmakla yükümlüdür” dedi.

EMİRLER VE YASAKLAR YER ALIYOR
Atakum İlçesindeki esnafa Zabıta Yönetmeliği kitapçığı dağıttıklarını söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Güneşdoğdu, “Yönetmeliğin dağıtılmasındaki amacımız bölgede huzur ve güven sağlamaktır. Esnafın uyması gereken emir ve yasaklar yönetmelikte açık bir şekilde ifade ediliyor. Esnafımız bu sayede uyması gereken kurallar ve bu kurallara uymaması halinde karşılaşacağı yaptırımlar hakkında bilgi sahibi oluyor. Bu durum vatandaşımızın alışveriş kalitesini daha da arttıyor. Hazırlanan Atakum Belediyesi Zabıta Yönetmeliği kitapçığını ilçemizdeki esnafımıza dağıtıyoruz” dedi.

ÖNCELİK HALKIN MUTLULUĞU
Zabıtanın ceza kesen ve tehdit eden bir unsur olmadığını kaydeden Müdür Güneşdoğdu, “İlçe esnafı ile müdürlüğümüz arasında samimi bir bağ söz konusu. Bu bağdan hareketle hem Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hem de Atakum ilçesi esnafı halkımıza daha iyi, daha kaliteli hizmet sunuyor. Zabıta ceza kesen, tehdit eden bir unsur değil aksine insan haklarına saygılı şekilde hizmet eden ve halk için huzur ve güven ortamı oluşturmakla yükümlüdür. Önceliğimiz mutlak suretle Atakum halkının mutlululuğudur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.