"Her şey çocuklarımız için"

"Her şey çocuklarımız için"
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çalışmalarında ve projelerinde yakın gelecek hesabı yapmadıklarını belirterek, "Ne yapıyorsak, çocuklarımızın daha güzel bir Atakum'da yaşaması için yapıyoruz" diye konuştu.

Atakum İlçesinin, Türkiye'nin en güzel ilçesi olması için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, tek hedeflerinin gelecek nesillere daha güzel bir yaşam merkezi bırakmak olduğunu belirtti.

Atakum İlçesinin kendilerine çocukların emaneti olduğunu vurgulayan ve bu emaneti en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Taşçı, "Atakum İlçesi büyüklerimizin olmadığı gibi bizlerin de değil. Atakum bize gelecek nesillerin emaneti. Bu emaneti en iyi şekilde geleceğe hazırlamak da çocuklarımıza borcumuz. Hayata geçirdiğimiz her projede, gerçekleştirdiğimiz her çalışmada yakın geleceği düşünmüyoruz. Şimdinin çocukları, genç birer birey haline geldiklerinde onlara daha yaşanabilir, sorunları ortadan kaldırılmış, sosyal alanda önemli bir noktaya ulaşmış bir Atakum'da yaşasınlar diye durmaksızın çalışıyoruz. Türkiye'nin en güzel ilçesi olmak gibi önemli bir hedefimiz var" dedi.

Çocukları çok sevdiğini ve aynı sevgiye çocuklardan da karşılık gördüğünü belirten Başkan Taşçı, "Çocuklara çok önem veriyor ve çok seviyorum. Kendim de iki çocuk babasıyım ve kendi çocuklarım gibi tüm çocukların geleceğini düşünüyorum. Sevgime Atakumlu çocuklardan da aynı şekilde karşılık alıyorum. Gelecekte, şimdi bizim oturduğumuz makamlarda onlar olacak. Hem ilçemizin hem de ilçe yönetimindeki makamların gerçek sahipleri çocuklarımız. Bizler sadece emanetçileriyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.