HER MAHALLEYE AYNI YAKINLIKTAYIZ

HER MAHALLEYE AYNI YAKINLIKTAYIZ
Canik Gönüllü Gençlik Grubu üyeleri, Başkan Osman Genç'in misafiri oldu

Gönüllü Roman çocukları ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "İlçemizin dört bir yanında hiç bir ayrım yapmadan eşit hizmet yapıyoruz. Roman çocuklarımız için kültür, eğitim, spor tesisleri yaptık, daha iyi yaşam koşulları oluşturduk" dedi.

İlçede yaşayan Roman çocukların oluşturduğu Canik Gönüllü Gençlik Grubu üyeleri, Başkan Osman Genç'in misafiri oldu. Kültür ve Sosyal İşler Birimi Hamza Aygün ile Yavuzselim Mahallesi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kemal Şutşur'un da yer aldığı ziyarette Roman çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Genç, hizmette ayrım yapmadıklarını belirterek, ilçenin dört bir yanına eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

HER MAHALLEYE AYNI YAKINLIKTAYIZ

Canik Belediyesi olarak ilçenin her yerinde değişim ve dönüşüme imza attıklarına işaret eden Başkan Genç, "Bizim için bütün mahallelerimiz, bütün insanlarımız aynı yakınlıkta. Hiç bir ayrım yapmadan bütün mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bizim için Gaziosmanpaşa neyse Yavuzselim de odur. Kuzey Yıldızı ne ise 200 Evler de odur. Roman vatandaşlarımızın ağırlıklı yaşadığı mahallelerimize eğitimden kültüre, spordan yaşam alanlarına kadar bir çok hizmet gerçekleştirdik" dedi.

ROMAN AÇILIMI'NA KATKI

Yaptıkları çalışmalarla hükümetin Roman Açılımı projesine de katkı sağladıklarına vurgu yapan Başkan Genç, "Yavuzselim ve 200 Evler Mahallelerimizde Güzel Evim, Mutlu Geleceğim projesiyle binaları yenileyerek çocuklarımıza daha iyi ve sağlıklı yaşam koşulları sunduk. Ayrıca bu bölgemize çok güzel bir kültür merkezi kazandırıyoruz. Gençlerimiz için spor tesisleri yaptık. Cami ve okullarımızda çevre düzenlemesi ve tadilatlar gerçekleştirdik. İlçemizde yaptığımız tüm hizmetlerin aynısını buradaki Roman kardeşlerimiz için de yaptık" diye konuştu.

BELEDİYEYİ GEZDİLER

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı da ziyaret eden Roman çocukların oluşturduğu Canik Gönüllü Gençlik Grubu üyeleri ile Yavuzselim Mahallesi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kemal Şutşur daha sonra Canik Belediyesi hizmet binasını gezerek belediyenin birimlerini ve çalışmalarını yakından gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.