"HER HAKKIN ZAMANI GELİR"

"HER HAKKIN ZAMANI GELİR"
Geçen sezon devre arasında Yılport Samsunspor'a katılan, sezon sonunda ise kadroya alınmayan Cenk Kaplan, temmuz ayından bu yana tesislerde çalışıyordu. Kaplan, dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Samsunspor’u hak ettiği yere getirmek için rahmetli Göksel Gencer'e verdiği şampiyonluk sözünü tutabilmek adına geçtiğimiz sezonun devre arasında Samsunspor’a transfer olduğunu belirten Cenk Kaplan, yaptığı açıklamada, "Geçen sezon mutlaka hepimizde hata vardı ancak camia olarak olmayınca olmuyoru yaşadık. Yeni sezona yine aynı düşünce ile başlayıp bu kez şampiyon olup verdiğim sözü tutabilmek ve kariyerime bir şampiyonluk daha eklemek adına erkenden şehre gelip çalışmalarıma başladım. Kamp kadrosunda ismimi göremeyince haliyle haklı bir şok yaşadım. Sebebini öğrenmek için aradığım ne yönetici ne de teknik ekipten hiç kimseye ulaşamadım muhatap bulamadım testlere alınmadım. Başkanla görüşmeme engel olan yöneticilerin kulislerine maruz kaldım. Camianın büyüklüğüne duyduğu saygı ve verdiğim sözler nedeniyle kimseye tek bir söz etmedim ettirmedim. Çalışmalarımı kulüpten bağımsız hocamla sürdürdüm. 

cenk-1.jpg

"ŞEREF VE ONUR DUYACAĞIM"
Fesih hakkım olduğu halde bu sezon tek bir kuruş bile ödeme almadığım Samsunspor’u sattı demesinler diye geçtiğimiz haftaya kadar bekledim. Haksızlığa karşı hiç susmadım gerektiğinden fazla da konuşmadım. Kalkamadığım hiç bir yükün altına da girmedim. İsmi ön planda olsun diye başkanın yanındaymış gibi görünüp arkasından iş çeviren hiç kimsenin Samsunspor camiasının hayallerini erteleme hakkı yok. Bütün olayları kişiler görmüyor görmezden geliyorsa yaradan görüyor. Her hakkın zamanı gelir. Kariyerimde bu büyük camianın formasını giydiğim için ömrüm boyunca şeref ve onur duyacağım. Göksel Gencer ağabeyime verdiğim sözü tutmama imkan vermeyenleri de vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Futbol hayatında hiçbir taraftarla kötü ayrılmadım. Siz taraftarlardan affınızı istiyorum. Takdir edersiniz ki benim de geleceğimi düşünmem gerekiyor. Allah’a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.