‘‘Her eserin altında halkımızın imzası var’’

‘‘Her eserin altında halkımızın imzası var’’
Togar, “İlçemizin her köşesinde, her mahallesindeki hizmetlerimizin, yaptığımız çalışmaların, gerçekleştirdiğimiz projelerin fikir kaynağı, çıkış noktası olan halkımızın imzası var” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, her haftanın ilk iş gününe çözüm merkezinde düzenlenen halk günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek başlıyor.

 Halkımızın görüşleri önceliğimizdir

Her hafta pazartesi günü vatandaşların taleplerini dinleyerek haftaya Bismillah diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘İlçemizin asıl sahibi vatandaşlarımızın talepleri görüşmeleri bizler için çok önemlidir. Bu nedenle göreve geldiğimiz ilk günlerde uygulamaya koyduğumuz halk günlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Halk günlerimizde hazır bulunan başkan yardımcılarımız ile birlikte vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını bir bir dinleyerek birlikte çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bu hizmet yükünü büyük bir heyecanla yüklendiğimizde belirlediğimiz çizgimizden hiç şaşmadık.  Bizler halkından soyutlanmış başı buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. Her konuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikir alış verişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafından benimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. Başarının sırrının gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımız ile her yerde bir arada olmanın yanında her pazartesi sadece halkımıza ayrılmış halk günlerinde yine halkımız ile bir araya geliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımız ile bağımızı hiçbir zaman koparmadık. İlçemizin 62 mahallesinde yaşayan yediden yetmişe kadın erkek herkes ile bir aileymiş gibi olduk. Bu ailenin tüm fertlerinin en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın. Birlik beraberlik içerisinde nice güzel hizmetleri, projeleri vatandaşlarımız ile birlikte hayata geçirip yine birlikte açılışlarını yapıp kullanmayı nasip etsin. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri hep birlikte atlatarak tüm cihana bir kez daha gücümüzü göstereceğiz. Vatanımız için, bayrağımız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ayrıca Afrin’ de yürütülen Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan tüm askerlerimize güç ve kuvvet versin. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmak isteyenler fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.