‘HER DAMLA KAN, BİR CAN’

‘HER DAMLA KAN, BİR CAN’
Türk Kızılay’ı işbirliği ile. Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu. “ Her Damla Kan, Bir Can” sloganıyla kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

Kan bağışı etkinliğine Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,Hasköy Dolmuş hattı yönetimi ve şoförleri, Hasköy Mahalle Muhtar Adayı Nermin Aydın, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu personelleri ve velileri katılarak kan bağışında bulundular. 

ÇOCUKLARIMIZA ÖRNEK OLUYORUZ

Minik öğrencilere duyarlılıkta örnek olmak amacıyla kan bası kampanyası düzelmediklerini hatırlatan Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen ,“  Minik öğrencilerimize küçük yaşta gerçekleştirilecek duyarlılık amaçlı çalışmaların, çevre ihtiyaç ve koşullarını göz önünde bulundurmalarını ve duyarlılıklarını da artırmaları sağlayacaktır. Böylelikle bu çalışma miniklerimize örnek teşkil edecektir.  Bu arada kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılarımız hem vicdanı bir sorumluluğu yerine getirdiler. Bunula birlikte evlatlarımıza örnek olmanın gururunu yaşadık ”dedi.

Bu arada Türk Kızılay’ı Samsun yetkilileri, Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ile ortak çalışmaktan gurur duyduklarını belirtiler 

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.