HER AKŞAM BAŞKA BİR MAHALLEDE İFTAR YEMEĞİ

HER AKŞAM BAŞKA BİR MAHALLEDE İFTAR YEMEĞİ
Yakakent Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana başladığımız “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımız halkımız tarafından büyük katılımla gerçekleşiyor.

İftar programımızın ilkini bu akşam Kuzuören Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk. Hayır sever esnafımızın ve halkımızın katkılarıyla Belediyemiz tarafından organize edilen iftar sofraları birlik ve beraberliğimizin artmasına da vesile oluyor.Bu vesile ile sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan Mahalle halkına, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve eşi Nezahat Kıyma, Belediye Meclis Üyelerimiz Naile Yetmişbir, Muhteber Çevik ve Mahalle Muhtarı Kadir Çağlar ve ailesi eşlik etti. 

ybb0269.JPG

Kurulacak iftar sofralarımız ile bu yıl da 17 mahallemizde ramazan ayının manevi havası vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbıhal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık diyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma;“Ramazan ayı kardeşlik ve paylaşma ayıdır. İşte bu sofralar kardeşlik sofraları, bu sofralar birlik ve beraberlik sofralarıdır. Yakakent bizim evimiz. Yakakent’liler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için her yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.

ybb0280.JPG

Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Meclis Üyelerimiz Naile Yetmişbir’e, Muhteber Çevik’e, Mahalle Muhtarımız Kadir Çağlar’a ve tüm mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. 

ybb0303.JPG
Elimizden geldiğince, mahallerimizdeki sorunları ve eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz, bu vesileyle göremediğimiz noksanlarımızı ve sorunlarınızı sizlerden dinlemek istedik. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

ybb0308.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.