HEPSİ YEDEK

Bu sezon çıkış yapan bir Süper Lig takımı düşünün ve kupada karşısına TFF 2.Lig'den bir takım çıkıyor. Süper Lig takımı 6 oyuncu ile rotasyona gitmiş Fakat karşısındaki TFF 2.Lig'den çıkan takım ilk on birini tam tersi hepsini yedek oyuncularla kurmuş.

Buna rağmen maç dengede giderken defans oyuncularımızın bariz hatalarına bireysel
hatalar da eklenince ilk 35 dk kalemizde 3 gol gördük. İkinci yarı oyuna giren futbolcularımızla beraber daha derli toplu futbol oynayıp 2 gol atıp çok pozisyona girmemiz bizleri mutlu etti. Fakat oyun içerisinde çok yanlışlarımız oldu. Bunlar nedir?

Öncelikli olarak bariz defans hataları göze çarpıyor. Ayağımızda top tutamıyor ve çok top kaybı yapıyoruz, kopuk kopuk oynuyoruz. İsim vererek yazacağım. Ben bu Oğuz Gürbulak, Samed Hakan Kılıç, Samet Asatekin, Nuri Terliksiz, Onur Eriş ve Aytaç Sulu ile uzun soluklu lige devam etmem. Ha şöyle diyebilirsiniz, bu oyuncular çoktan beri oynamıyorlar. 

Sevgili sporseverler, isimlerini verdiğim bu oyuncular geçen sezon dahil bu sezon  bayağı süre aldılar fakat kendilerini bir türlü  geliştiremiyorlar. Yani kısaca kapasiteleri bu kadar. Onun için biz yola forma için, kendisi için ve taraftar için oynayan futbolcularla devam etmeliyiz.

Mesela Ahmethan Köse, rakip defansla boğuştu. Ramazan Çevik iyi oynadı. Bir Süper Lig takımına karşı yukarıda saydığım oyunculara rağmen başa baş oynadık hatta maçın bazı bölümlerinde rakip takımdan daha iyiydik.

Geçmişte yıllarca Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, hala arması ve ismi ile rakiplerine korku salmaya devam ediyor. Hele bayıldığım olay, üç as oyuncumuzu oyuna soktuk ve maçın iplerini elimize aldık. Bir de Süper Lig takımına karşı deplasman takımı  gibi değil kararlı ve cesurca oynadık keyif aldık. 

Yılport Samsunspor takımının saha içindeki müthiş duruşuna ve son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmamasına, Ertuğrul Sağlam hocamızın futbolcularımıza aşıladığı öz güvene hasta oldum.

Şunu görebiliyoruz, kısaca Samsunpor'daki değişim ve yenilenme devam ediyor İNŞALLAH ileride daha da iyi olacağız. İyisi ile kötüsü ile geçmiş sezon ve bu sezon dahil Yılport Samsunspor'da görev yapıp daha sonra istifa eden başkan ve yöneticiler  olmak üzere bu takımda emeği olan herkese çok çok teşekkür ederim.

VAR Sistemi bize uzak, Artık VAR'a gitmeye gerek yok. BİZİM VAR'IMIZDA YOKUMUZ DA YÜKSEL YILDIRIM. İYİ Kİ VARSIN.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR