Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Hepimize yazıklar olsun

Kim ne derse desin; kozmopolit ve metropol haline gelmiş bir şehirde yaşıyoruz. Bu hayata kendimizi öyle bir kaptırmışız ki, değerlerimizin değerini, şehrimizin isminin anlamını bilmiyoruz ve en önemlisi de, formasının sol üst köşesinde yani tam kalbimizin üstünde, Ulu Önder Atatürk"ümüzün resmini taşıyan amblemlerle futbol hayatını çırpına çırpına sürdürmeye çalışan bu şehrin takımına sahip çıkmayan...
FUTBOLCUSUNA!!!
YÖNETİCİSİNE!!!
TARAFTARINA!!!
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE!!!
MİLLETVEKİLİNE!!!
SANATÇISINIA!!!... Oturdukları yerde mangalda kül bırakmayan ama iş icraata gelince elini ayağını çeken
İŞ ADAMLARINA!... Yani kısacası HEPİMİZE!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!
Bu takıma maddi ve manevi bir şeyler vermeye çalışan iş adamlarımızı engelleyen insanlarımızı da Allah"a havale ediyoruz.
Şimdi nasıl hareket etmeliyiz? Geçmiş yıllardan nasıl bir ders çıkararak, aynı hataları, tekrarlamadan nasıl bir yol, nasıl bir rota çizmeliyiz? Bu yeni rota için ilk önce kongreyi ikiletmemeliyiz. Bu işi ilk kongrede bitirmeliyiz.
Sayın Gökalp ÖZTÜRK"  ün dediği gibi iş adamlarımızı bir araya getirip şirketleşmemizi sağlamamız gerekiyor.
Arkadaşlar yıllardır Samsunsporumuz kişilerin yönetimleriyle idare edildi. Sonuç ne oldu; hüsran, yıkım hatta nefret ve kin. Yani kişilere bağlı kalmayalım, yıllardır hep bunun acısını, eziyetini çektik. Bir elin nesi iki elin sesi var misali. Şirketleşmek bizim için en iyi ve tek kurtuluş yoludur.
Bütün şehir bu şirketleşme olayını konuşurken, herkes bu nedenle geleceğe umutla bakmak isterken, Futbol Şube Sorumlusu olan Nedim Aydın " ın yaptığı garip açıklamalar şehri çok kızdırmıştır.
Sayın büyüklerim ve kardeşlerim: gelin bir yapılandırmaya girelim. Bu yeniden yapılanmaya futbolcudan değil de, bir ilke imza atarak yöneticilerimizden başlatalım.
Kalbi Samsunspor sevgisi ile çarpan tüm iş adamlarımızı, yönetici olarak aynı çatıda altında yani.
SAMSUNSPOR A.Ş. "DE GÖRMEK İSTİYORUZ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR