"HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ" 

"HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ" 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İlkadım ve Atakum İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Teşkilat üyeleri'nin katılıyla gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Köktaş, hükümet çalışmaları, genel siyaset, teşkilatçılığın esasları, 2019 yerel ve genel seçimlerinin ne anlam ifade ettiği üzerine konuşma yaptı. 

AK Parti iktidarları ile birlikte ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine her alanda dev eserler inşa edildiğini, ilklerin hayata geçtiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Bunları aziz milletimizin büyük desteği, teşkilat üyelerimizin gayretli çalışmalarıyla hayata geçti. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için bizim tek bir davamız, tek bir rüyamız, tek bir düşüncemiz var, Türkiye'yi daha da büyütmek, güçlendirmek, bu anlamda 2023, 2053, 2071 hedeflerine giden yolda dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışarak, tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur." dedi.Türkiye'nin daha da büyümesi ve güçlü olması için çalıştıklarını, AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren bu anlayış ile hareket ederek hizmet ettiğini dile getiren Milletvekili Köktaş, "AK Parti tüm mazlumların ve mağdurların hamisidir. Bunun için hükümetlerimiz döneminde dünyanın neresinde gözü yaşlı, gönlü kırık, eziyet çeken, zulme uğrayan mazlum varsa hepsine el uzattı. Bunun için bizim daha da güçlü olmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda yaptığımız toplantıların tek gayesi var; biz bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.İnşallah gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza, yaptığımız hizmetleri anlatmamıza vesile olacaktır. Şimdiden kongrelerimizin sonuçları itibariyle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.