‘HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ'

‘HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ'
Canik Türk Kızılay’ı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ve Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Basın Danışmanı ve ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner Canik Kaymakamlığını ziyaret etti.

Ziyarette Canik Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ve Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Basın Danışmanı ve ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ‘e Gençlik Kolları ile Yönetim Kurulu üyelinin yanı sıra gönüllüleri eşlik etti‘TÜRK 

KIZILAY'IN GÖNÜLLÜLERİYİZ’
Türk Kızılay'ının çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Mazisi derin bir geçmişi olan Türk Kızılay'ı neferi olarak İlçemize yeni atanan Kaymakamımızı ziyaret ederek ilçemize atanmalarından dolayı memnuniyetimizi iletmek üzere burada bulunmaktayız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli halde çalışmaktayız. Bu arada okullarda yapacağımız çalışmalarla ilgili Kaymakamlığımızdan izin alarak Kızılay'ın yapacağı toplu yardımlar ilgi bilgisi önceden verilmekteyiz. Bizler gönüllü kuruluşlarız yaptığımız çalışmalarımızı Kaymakamlık ve Belediyemizle ortak çalışmalarımız olmaktadır. Bu maksatla ilçemize yeni atanan Kaymamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk “dedi.

‘KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ’
Türk Kızılay'ının yakından takipçisi olduğunu hatırlatan Canik Kaymakamı İzzettin Sevgili,” Kendim kan döneriyim. Zaman buldukça kan vermeye ve desteklemeye çalışıyorum. Türk Kızılay'ının yapacağı faaliyetlerde çağrılmam halinde her zaman katılmaya çalışacağım. Ortak çalışmalar yaparak katkı koymaya çalışacağız. Bu arada şehit ailelerimize her türlü desteğimi vereceğim ve onların her zaman yanında olacağım. Yakından takip etmekteyim. Şehitlerimiz aileleri bize emanettir. En kısa zaman içinde kendilerini ziyaret edeceğim” diye konuştu. Ziyaret esnasında Türk Kızılay’ı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Canik Kaymakamı İzzettin Sevgiliye Türk Kızılay’ı Fincan takımını hediye ederken, Türk Kızılay’ı Gençlik kolları tarafından gönderilen iyilik ajandasında teslim etti.
Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.