"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Samsun'un ticari ve ekonomik nabzını tutan iş insanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, düzenlenen kahvaltı programında Samsunlu iş insanlarıyla bir araya geldi. Şahin, iş adamlarına, "Sizlerle, hep birlikte başaracağız" dedi.

İŞ DÜNYASI VE ESNAF TEMSİLCİLERİ
Başkan Zihni Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Meclis Başkanı Haluk Akyüz'ün organize ettiği kahvaltıya katıldı. STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler'in de yer aldığı kahvaltıda Zihni Şahin, iş insanlarına Atakum'a yönelik yatırım ve projelerini anlattı.

zihni-sahin---is-adamlari.jpg

DENİZİ, KUMU, MAVİSİ, YEŞİLİYLE ATAKUM
Sözlerine, "Yoğun katılım gösteren tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Atakum için yapacağımız çok fazla iş var" diyerek başlayan Zihni Şahin, konuşmasında kısaca şunları değindi: "Atakum sadece Samsun'un değil Karadeniz'in hem parlayan yıldızı hem de en çok gelişen bir yerleşim merkezi. Deniziyle, kumsalıyla, mavisiyle, yeşiliyle sadece Samsun'un, sadece Karadeniz'in değil Türkiye'nin ender ilçelerinden bir tanesi. Bu kadar uzun sahili olan bir yerleşim yeri yoktur diye düşünüyorum. Varsa da çok azdır. 

zihni-sahin---is-adamlari1-001.jpg

DAHA ÇOK YEŞİL ALAN, HUZURLU BİR KENT
Atakum, 72 ilden göç almış, bugün artık 'cazibe merkezi' haline gelmiş bir kent. Bu birlikteliğe katkı sağlamak adına, Atakum'un kültür, sanat ve turizm şehri olması noktasında çalışmlarımız devam edecek. Çevreci bir yaklaşımla, Atakum'da daha çok yeşil alan üreterek ve halkımızın daha huzurlu bir şekilde yaşayabileceği yatırımları, çalışmaları sürdüreceğiz. 

zihni-sahin---is-adamlari3.jpg

DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN
Gönlümüzü ve bütün gücümüzü Atakum'un gelişmesi için seferber edeceğiz. Hem siyasi irademizin gücünü arkamıza alacağız hem de Mustafa Demir Bakanımızı da kazandırıp Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içerisinde, ilçemizin tüm imkanlarını seferber ederek Atakum'un problemlerini çözeceğiz. Bunu yaparken siz değerli iş insanlarımızın da desteklerini görmek istiyoruz. Sizlerin vereceği destek hizmet ve yatırım yolunda en önemli kozlarımızdan birisi olacak. Atakum'a hizmet için geliyoruz ve bunu hep birlikte başaracağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum