HEMŞİRELERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA

HEMŞİRELERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Hemşireler Günü dolayısıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, çalışan Hemşirelerin Hemşireler Günü'nü çiçek dağıtarak kutladı.

12 -18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler haftası münasebetiyle ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Hemşireler Günü´nde hemşireleri unutmadı.Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine ziyaret düzenleyen Başkan Demirtaş'ı Başhekim Yardımcısı Sinan Demirkol ağırladı.

3r2a1669.JPG

ÖZVERİNİN VE FEDAKARLIĞIN TEMSİLCİLERİ
Samimi sohbet havasında devam eden ziyarette Başkan Demirtaş,'' Sağlık sektörü çalışanlarının başında gelen hemşirelerimiz yoğun iş temposu altında üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirmektedirler. Güler yüzünü ve şefkatini esirgemeden büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini yerine getiren tüm hemşirelerimizin gününü kutluyor, mesleklerinde başarılarının devamını diliyorum." dedi. Ziyaret sonrası Başkan Demirtaş, Kadın ve Çocuk Hastalıkları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Aybüke Köse ve çalışan hemşirelere çiçek dağıttı.

3r2a1683.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.