HEMŞERİLERİYLE BERABER

HEMŞERİLERİYLE BERABER
BAŞKAN ŞAHİN İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEMŞERİLERİYLE BERABER OLUYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görevde olduğu 8 yıldır sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor. Başkan Şahin, esnaf ziyaretleri, incelemeler, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine katılma, sosyal ve kültürel etkinlikler, düğün, cenaze, mevlit, hacı uğurlama, gurbetteki Bafralıların programlarına katılma, açılışlar, konferanslar sayısız faaliyet ve programlarda halkın içinde oldu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu anlayışını son 1 hafta içinde de kesintisiz olarak devam ettirerek hemşerilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında oldu. Çeşitli etkinliklere ve incelemelere katıldı. Ziyaretler yaptı. Başkan Şahin, Bafra Sakatlar Derneği’ni ziyaret ederek engelli vatandaşlarımızla birlikte oldu. Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yürütülen ”Yıldızımsın Öğretmenim” projesi kapsamında yıldız öğretmenlere belgelerinin verildiği programa katılarak eğitim camiası ile beraber oldu. Sera OSB toplantısına katılarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile bir araya geldi. Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş’ın bypass ameliyatı olan kardeşini hastanede, aort damarı ameliyatı olan Bafra’nın sevilen gazetecisi İbrahim Ünlü’yü ise evinde ziyaret etti. Bafra dışında olduğu için cenazesine katılamadığı, eşini kaybeden Belediye Personeli İzzet Kurt ile yine eşini kaybeden Bafra Mevlana Mahallesi sakinlerinden Recep Kalyoncu’ya evinde taziye ziyaretinde bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Gaziosmanpaşa Mahallesinde ki baskı beton çalışmaları ile Cumhuriyet Meydanı yenileme çalışmalarını ise yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.  Bafra Turizmi konusunda ise OMÜ Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı, dekan yardımcısı ve öğretim görevlileri ile istişare toplantısı yaptı. Din Görevlileri Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.  Başkan Şahin, Bafra Belediyesi ve Bafra Kaymakamlığınca, görev yeri değişen ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör için düzenlenen veda yemeğine ise eşi Şükriye Şahin ile birlikte katıldı. Başkan Şahin, Toskoy eski muhtarı Orhan Orta,  Kolay Mahallesinden İdris Öztürk,  Bafra Belediye Başkan yardımcısı Fikret Vatansever’in babası Zait Vatansever’in cenazelerine, Yavuz Selim Vakfı’nın hayır çarşısı açılışı ile Ak okulların kan bağışı kampanyalarına katıldı. Açı okullarını ziyaret etti. 20 Kasım Çocuk Hakları günü nedeniyle Gazi Orta Okulu öğrencilerini makamında misafir etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Toplumumuzun her kesimi ile bir ve beraber oluyoruz. Bu birliktelikten çok mutlu oluyorum. Hemşerilerimin her bir ferdine ilgileri, destekleri, misafirperverlikleri, sohbetleri, istişareleri, görüş ve önerileri için çok teşekkür ediyorum. Bafra Belediye Başkanı olmadan önce de her zaman hemşerilerimle beraberdim. Allah nasip etti, partimiz aday gösterdi ve değerli hemşerilerimin de destekleriyle belediye başkanı görevine geldik. Göreve geldikten sonra da 8 yıldır yine halkımızın içindeyim. Halkımızın içinden geldik, içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.