HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Türkiye Büyük Millet Meclis’i Genel Kurul Çalışmalarına verilen bir haftalık arada memleketi Samsun’da hemşehrileriyle buluştu.

Hasan Basri Kurt Asarcıklı Hemşehrileriyle Buluştu

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Yaşardoğu Mahallesinde yeni binasına taşınan Asarcık Armutlu Mahallesi Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kurt, Hemşehri Dernekleri  ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Diyarbakır Sur ilçesinde yaşanan gelişmeler ile ilgili sorular üzerine; Operasyonlarla ilgili yapılan her türlü provakatif açıklamalara, gerçek dışı bilgilere milletimizin itibar etmemesi gerektiğini, güvenlik güçlerimizin büyük bir dikkat ve titizlikle operasyonları yürüttüğüne dikkat çekti. “Bahsi geçen bölgede güvenlik güçlerinin karşısında tam teçhizatlı teröristler vardır, hiç kimse Devlet ile Milleti karşı karşıya getirmeye çalışmasın” dedi. “Bölgede sözde özyönetim ve hendek siyasetine karşı çıkan, devletine bağlı vatandaşları tehdit ederek bölgeden göçe zorlayan PKK ve uzantılarıdır.” Diye konuşan Kurt, Sayın Başbakanımız ve İç İşleri Bakanımızın yaptığı açıklamalara vurgu yaparak, operasyonların kısa süre içinde biteceğini ve bölgenin teröristlerden temizleneceğini belirtti.

Asarcık Armutlu Mahallesi Derneği’nde  hemşehrileriyle yaptığı sohbetin ardından programlarına devam etmek üzere Dernek’ten ayrılan Hasan Basri Kurt “Genel Kurul Çalışmalarına ara verilmesi Hemşehrilerimizle daha çok vakit geçirmemiz için güzel bir fırsat oldu” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum