HEMŞEHRİLERİMDEN DESTEK RİCA EDİYORUM

HEMŞEHRİLERİMDEN DESTEK RİCA EDİYORUM
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Orhan Kırcalı bir günde 10 mahalleyi ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı ile birlikte Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve çalışma ekibi Tepebaşı, Akalan, Şahinkaya, Elalan, Sarpın, Karakütük, Yenialan, Meşeli Türkmenler ve son olarak ta Başaran mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldular. Vatandaşlar Kırcalı’nın afişlerini bizzat astılar, mahallelerini AK parti Bayrakları ile süslediler.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı vatandaşlarla yaptığı sohbette şunları söyledi: Samsunumuzun Bafra ilçesinde doğdum, Bafra’da okudum, 22 yıldır Bafra’da avukatlık yapıyorum. Bayramda, düğünde, cenazede, Ramazan’da kısacası her zaman buradayım.  Samsun’un bir evladıyım.  İnsanımızı tanıyorum, Samsunumuzu tanıyorum. İnsanlarımıza, Samsunumuza ve ülkemize hizmet etmek istiyorum.  Samsun’un bir evladı ve içlerinden biri olarak hemşehrilerimden destek talep ediyorum. Tüm gücümle çalışacağım. ALLAH nasip eder, sizlerin destekleriyle de seçildiğimde de yine içinizde olacağım.

AK parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı son olarak şunları söyledi: Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. Seçim beyannamemiz toplumumuzun tüm kesimlerine hitap ediyor. 1 Kasımdan sonra yeni bir Türkiye doğacak. Daha güzel bir geleceğe milletimizle hep beraber yürüyeceğiz. Milletimizin AK partiyi tek başına iktidara getireceğine yürekten inanıyorum. Bizde milletimizin hizmetkarı olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum