“HEMŞEHRİ DERNEKLERİ KÜLTÜR ELÇİLERİDİR”

“HEMŞEHRİ DERNEKLERİ KÜLTÜR ELÇİLERİDİR”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hemşehri derneklerinin kültür elçileri olduğunu belirterek, “Ortak değerimiz Samsun” vurgusu yaptı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tonyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Tonyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Bektaş tarafından gerçekleştirilen buluşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy, Çelikalan Mahalle Muhtarı Necati Köse, Atakum Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Tonya, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

“AİLEDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Dernek binasından gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Muhammet Bektaş, “İhtiyacımız olan her zaman İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un desteğini yanımızda hissediyoruz. Şu an bu güzel birlikteliği yaşadığımız derneğimizin binasının bakım ve yenileme çalışmalarında çok büyük katkısı olmuştur. Bu ve bunun gibi saymakla bitiremeyeceğimiz birçok desteği Başkanımız Erdoğan Tok’tan görüyoruz ve bu ne nedenle de ailemizden biri olarak görüyoruz. İlkadım Belediye Başkanımız ve belediye çalışanlarımıza huzurunuzda teşekkür ederim” diye konuştu.

 “ORTAK DEĞERİMİZ SAMSUN, ORTAK HEDEFİMİZ KARDEŞLİK”

‘Ortak değerimiz Samsun’ diye konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hemşehri derneklerinin kültür elçileri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Farklı farklı kültürlerin bir araya geldiği Samsunumuzda hemşehri derneklerimiz kendi kültürlerini yaşatarak renkli bir kültür mozaiği oluşturmakta. Bu kültür mozaiğini desteklemek ve gençlerimize aktarmakta biz yerel yöneticilerin görevleri arasındadır. Burada çok sıcak bir aile ortamında sizlerle olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Sizlerden aldığımız enerjiyle İlkadım’ a altın çağını yaşatıyoruz. 5 dev projemiz devam ederken, sosyal projelerimizle de İlçemizi modern bir kültür merkezi durumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bizlerin ortak değeri Samsunumuz, ortak hedefimiz ise kardeşliğimizdir.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.