HEM RÖVANŞI ALACAK HEM LİDERLİĞİ KAPACAK!

HEM RÖVANŞI ALACAK HEM LİDERLİĞİ KAPACAK!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışında lider Keçiörengücü'nü 2 puan arkasından takip eden Yılport Samsunspor, koltuğu devralmak için ligin 29.haftasında yarın bugün 15:00'de deplasmanda sahne alacak.

Seçimler dolayısıyla verilen 1 haftalık aranın ardından Ankara'da Keçiören karşısında sahneye çıkacak olan Yılport Samsunspor, ligin 28. haftasında Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup etmişti. Bugün saat 15:00'de Beyaz Grup'ta adeta bir final oynanacak. 

NEFESLER TUTULDU
Yılport Samsunspor ligde deplasmanda çıktığı 14 maçta 7 galibiyet elde ederken 4 beraberlik ve 3 kez de mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 20 gol atıp kalesinde 12 gol gören Yılport Samsunspor'un dış saha karnesinde 25 puanı bulunuyor. Ligin ilk devresinde kendi evinde ağırladığı ve 1-2 mağlup olduğu Keçiörengücü'nden hem rövanşı hem de liderliği almak isteyen Yılport Samsunspor cephesinde nefesler tutulmuş durumda.

jjj.png

MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ
Ligde 63 puanla lider konumda bulunan Keçiörengücü, bu sezon kendi evinde oynadığı 13 mücadelede 9 galibiyet ve 4 beraberlik alırken mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçlarda rakip fileleri 23 kez havalandırırken 7 kez ise kalesinde gole engel olamadı. İç saha karnesinde 31 puana sahip olan Ankara ekibinde, Yılport Samsunspor'u devirip, farkı 5 puana çıkararak şampiyonluk yolunda rahat bir nefes almanın hesapları yapılıyor.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.png

ŞEKER YÖNETECEK
Mücadelenin hakemi ise Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Antalya bölgesi A Klasman hakemi olan Burak Şeker maçı yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını ise Abdullah Uğur Sarı, Serkan Gülçer üstlenecek. Alper Oran ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.