HEM LİGİN SON MAÇI HEM PLAY-OFF FRAGMANI!

HEM LİGİN SON MAÇI HEM PLAY-OFF FRAGMANI!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sezonun son haftasında Yılport Samsunspor, bugün saat 15:30'da Sakaryaspor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u 2-1'lik skorla skorla geçen kırmızı-beyazlı ekip, bugün ligin son haftasında 19 Mayıs Stadyumu'nda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Sakarya'da oynanan mücadele 2-2 sona ermişti.

rrr.png

İÇ SAHA KARNESİNE GÜVENİYOR
Yılport Samsunspor bu sezon kendi evinde oynadığı son 10 maçın 9'unu kazanarak iddialı bir istatistiğe imza attı. Ligin 12.haftasında oynadığı ve 1-2 kaybettiği Keçiörengücü maçından bu yana 19 Mayıs Stadyumu'nda yenilgi yüzü görmeyen kırmızı-şimşekler bu tariften sonra çıktığı hiçbir mücadeleyi kaybetmedi. Kendi evinde oynadığı son maçta Utaş Uşakspor'u 4-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, önceki iç saha maçında ise Sarıyer ile 1-1 berabere kalmıştı. 

DEPLASMANDA ÇÖKÜŞ VAR
Yılport Samsunspor'u 69 puanla bir basamak geriden takip eden Sakaryaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ikinci devrede oynadığı hiçbir deplasman mücadelesinden galibiyetle ayrılamadı. Son olarak ligin 16.haftasında konuk olduğu Bayrampaşaspor'u 1-0 mağlup eden yeşil-siyahlılar, bu tarihten itibaren çıktığı (3-0 hükmen Gaziantepspor galibiyeti hariç) 7 maçta galibiyet alamadı. 

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.png

DÜDÜK SAKA'DA
Maçı yönetecek isim Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Antalya bölgesi A Klasman hakemi olan Sarper Barış Saka maçı yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını ise Bilan Gölen ve Çetin Öncel üstlenecek. Alper Oran ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Bu sezon ilk kez Yılport Samsunspor maçı yönetecek olan Sarper Barış Saka son olarak TFF 2.Lig'de oynanan 3-1 sona eren Fatsa Belediyespor - Bağcılar Spor Kulübü maçında düdük çalmıştı.
(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.