HEM FİZİKSEL HEM DE PSİKOLOJİK PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRIN

HEM FİZİKSEL HEM DE PSİKOLOJİK PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRIN
Büyük Anadolu Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Op. Dr. Esra Nur Özgür, "Kadınlarda özgüven eksikliği eşler arasında huzursuzluğa neden olan genital sorunlar yapılan operasyonla tedavi edilmektedir. Genital estetik operasyonu ile kadınlar hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak rahatlık hisseder" dedi.

Genital estetik operasyonu ile doğuştan, doğum sonrası ya da yaşa bağlı olarak genital bölgenizdeki oluşan sarkıklık, büyüklük ya da farklı sorunları çözebilirsiniz diyen Büyük Anadolu Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Op. Dr. Esra Nur Özgür, "Genital estetik operasyonu sonrası belirgin bir iz kalmadan günlük hayatınıza güvenli bir şekilde dönebilir, hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak rahatlık sağlar" dedi.

ÇEKİNİLECEK BİR DURUM YOK
Genital estetik operasyonu hakkında bilgiler veren Jin. Op. Dr. Esra Nur Özgür, "Genital estetik son zamanlarda daha sık dillendirilen daha önceden hastaların konuşmaya ve hekime başvurmaya çekindiği fakat çok ihtiyaç duyulan bir cerrahi yöntemdir. Genital estetik kadın genital bölgelerine yapılan operasyondur. İç ve dış dudaklar, kızlık zarı ve ya vajen ile ilgili yapılan operasyonlardır.

RAHAT VE KOLAY OPERASYON
Bu konuda farklı operasyonlar vardır. Kadınların bir çoğunda doğuştan ya da yaşadığı gebeliğe bağlı olarak veya yaş ile birlikte ortaya çıkan bazı deformeler olur. Her kadında olmaz ama bazı kadınlarda mutlaka olur. Bazısı bundan rahatsız olur bazısı ise olmaz. Burada önemli olan kişinin bu sorunlardan rahatsızlık duyup duymamasıdır. Burada genital olarak idrar kaçırma ve büyük abdest sorunu olanları da katmak lazım. Bunun yanında partnerinin de bundan rahatsız olup olmaması da özel bir durumdur. Ameliyat kararı verirken tıbbi olarakta bir sıkıntısının olup olmadığına bakmak lazım. Burada hastanın şikayeti ve sonuç olarak ne beklediği çok önemlidir

FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ETKİSİ 
Burada hafif aneztesi altında hastanın uzun süreli yatışı gerektirmeyen günübirlik operasyonlardır.
Özellikle Doğum sonrası genital bölgede sarkmalar, büyümeler ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bu anlamda yapılan muayene sonrası hastanın nasıl bir genital estetiğe ihtiyaç olduğu ortaya konulur.
Genital bölgede sorunu olanlarda özgüven eksikliği, eşler arasında huzursuzluk neden olabiliyor. Bu anlamda bu operasyonlar hastayı mutlu eden özgüvenini yerine getiren kişiyi de, partneri de mutlu eden işlemlerdir. Bu sorunlar ortadan kalktığı için hasta hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarakta rahatlar." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.