HEM DE STAND UP ŞOV YAPTI, KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU!

HEM DE  STAND UP ŞOV YAPTI, KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU!
7’den 70’e herkesin komedisi olma sloganıyla TAFF Pictures yapımcılığında 27 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Güvercin Uçuverdi’ filminin galası Tim Maslak Show Center’da gerçekleştirildi.

 

Kahkaha dolu geçen galaya oyuncular Atalay Demirci, Ali Erkazan, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Tuvana Türkay, Gökçe Özyol, konuk oyuncular Beyti Engin, Şevket Çapkınoğlu, Emrah Özdilek, senarist ve yönetmenler Selami Genli, Onur Koçal’ın yanısıra futbolcu Sercan Yıldırım, Güneri Civaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Kubat, Burak Kut, Mustafa Ceceli, Merve Boluğur, Burak Özçivit, Burcu Kara, Yavuz Seçkin, Mehmet Aslan, Nadir Sarıbacak, Nursel Köse ve Acun Ilıcalı katıldı. Film gösterimi öncesi basına röportaj veren oyunculardan Atalay Demirci, sahnede kısa bir de stand-up şov yaparak seyirciye bol kahkahalı dakikalar yaşattı. Finalde ise oyuncular Atalay Demirci, Gökhan Yıkılkan ve Tuvana Türkay’ın seslendirdiği ‘Güvercin Uçuverdi’ rap versiyonu alkış ve ıslıklarla söylendi.

 

‘Peruk ızdırap verdi’

 

Başrol oyuncusu Atalay Demirci ‘Çok güzel bir kadroyla çok enerjik, maceralı, samimi bir film yaptık. Çekimler çok güzel geçti. Sahneden sinemaya doğru bir seyahat başladı bizim için. Çok da kritik bir virajdı. Ama bu duayen kadrodan öğrendiklerimizle işimizi yapmaya çalıştık’ dedi. Kendisine zorlandığı sahneler sorulan komedyen ‘Saçlardan dolayı zor durumda kaldığım anlar oldu. Her gün o peruğu sıcakta kafamda taşımak bile ciddi ızdırap verdi. Saçın mı var, derdin var. Salih Abi’yi kınıyorum bu yüzden.’ yanıtını verdi. Salih Kalyon da filmi çok merak ettiğini söyleyerek ‘Bu kadroyla görücüye çıkıyoruz. Filmi ilk defa izleyeceğiz merak ediyoruz’ açıklamasında bulundu.

 

Tuvana Türkay ise duygularını ‘Çok keyifliydi, gerek kamera arkası, gerek atmosfer. Ana fikrimiz samimiyet. İnsanların bunu yakalayacağını düşünüyorum’ sözleriyle anlatırken Ali Erkazan ‘Biz film çektik ama İstanbul bu filmden çekti. Her yerinde çektik. Espri böyle yapılır’ diyerek Atalay Demirci’yle şakalaştı. Duayen oyuncu Zerrin Sümer de ‘Çok keyifli bir ekip çalışması yaptık. Gerçekten çok merak ediyorum. Okurken bile çok eğlendim. Bu zamana kadar çok oyunda oynadım ama bu filmi hepsinden daha fazla merak ediyorum’ açıklamasıyla sözlerini noktaladı.

 

GÜVERCİN UÇUVERDİ’NİN SÜRPRİZİ BURAK ÖZÇİVİT!

 

Fahriye Evcen’le başrolünü paylaştığı ‘Aşk Sana Benzer’ ile büyük bir başarı kazanan Burak Özçivit, galada büyük sürprizi açıklayarak kendinin de filmde rolü bulunduğunu söyledi. Hikayenin en eğlenceli sahnelerinden birinde yer alan Özçivit,  ‘Ben filmi çok merak ediyorum, güleceğimizi umuyorum. Filmde sürpriz  küçücük bir rolüm var. Biraz detayda saklı’ açıklamasında bulunurken galaya yalnız gelmesiyle ilgili soruya ‘Fahriye izlemedi, onu da sinemaya götürürüz’  cevabını verdi.

 

‘Düğün takılarıyla gişe aynı mı?’

 

Film gösteriminden önce sahneye çıkan Demirci ‘Bir çocukluk hayaline 15 dakika içinde kavuşacağım. Buradaki en heyecanlı insan benim şu anda. Fuaye alanında ayakkabısında etiket olanlar, dişlerine ruj bulaşanlar da gördüm ama. Ben Yetenek Sizsiniz sürecinde tanınmıştım. O zaman eşe, dosta mesaj attım. Atalay yazıp 1890’a yollayın diye. İnsanlar 1890 yazıp bana yollamışlardı. Ona rağmen kazandım. Bu gece buraya gelirken eşim ‘Düğünde bile smokin giymedin’ dedi. Ben de ona düğünde takılacak takılarla gişe aynı mı?’ dedim. 6 yıldır sahnedeyim ilk kez kalbimin atışını duyuyorum’ dedi.

 

Geceden notlar:

 

* Aynı zamanda filmdeki Güvercin Uçuverdi türküsünü de seslendiren Kubat ‘Güzel bir türkümüz var filmde. Atalay Türkiye’nin en komik adamlarından biri. Çok düzgün de bir arkadaşımız çok severim’ dedi. Kendisine yüzüğü sorulan Kubat  kalbini göstererek‘ Yüzük burada. Artık evliyiz. Yalnız geldim evde misafirler var. Sakladığımızdan falan değil’ diye konuştu.

 

* Gala konuklarından Burak Kut ‘Sevgili Atalay Demirci arkadaşımın yapımını heyecanla bekliyorum. Komedi filmlerinde bir yükseliş var. Atalay da en özel, en yetenekli adamlardan. Zaten memlekette gülmeye ihtiyacımız olduğu için bu tarz filmlerin çekilmesi beni mutlu ediyor. İnsan istedikten sonra her şeyi yapabilir. Ben Atalay’ın özel bir adam olduğunu düşünüyorum’ yorumunu yaptı.

 

‘Hayatımda ilk defa galaya geldim’

 

* İlk defa bir galaya katılan Mustafa Ceceli ‘Hayatımda ilk defa galaya geliyorum, sinemaya her zaman giderim. Tv8’in tanıtım filminde  söyledi Atalay sinema filmi çektiğini. Konuyu sordum, pilot olmak isteyen otobüs şoförü deyince merak ettim. Komik buluyorum çok. Atalay görüştüğüm de bir arkadaşım’ şeklinde konuştu. Ceceli, oyunculuk düşünüp düşünmediğini soran basın mensuplarını ise ‘Oyunculuk planım şu an yok. Şarkıcılıkla kariyeri devam ettirmeyi düşünüyorum’ diye yanıtladı.

 

* Yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz programında şampiyon olan Atalay Demirci’yi desteklemeye gelen Acun Ilıcalı ‘Bu gece adaya döneceğim. Hayırlı olsun çok güzel bir film. Atalay’ın da bu yönde büyük bir yeteneği var, ispat da etti zaten. O yüzden destekliyoruz. Kendisinin böyle durduğuna bakmayın aslında çok da komik bir arkadaştır’ dedi.

 

 ‘Yeni bir projede yer almak istiyorum’

 

* Geceye sonradan katılan Merve Boluğur ‘Çok kısa sürede hazırlanıp geldim. Arkadaşlarım var kadroda onlar için buradayım. Bu sezon bir projede yer almak istiyorum. Yeterince dinlendiğimi ve yenilendiğimi düşünüyorum. Yeni bir iş olacak ama şu an net değil. Hala seçme aşamasındayım. Hep iyi projelerde rol aldım biliyorsunuz, bundan sonra da öyle olmasını istiyorum. O yüzden ince eleyip sık dokuduğumu söyleyebilirim’ sözleriyle yeni projelerinin müjdesini verdi.

 

* Mehmet Aslan da oyunculuğa devam edeceğini belirterek ‘Beni tekrar ekranlarda görebilirsiniz ama daha çok sinema. Şu an farklı hedeflerimiz var, onları başaralım o da olacak. Sinema çevirmeye hiçbir şey engel değil’ dedi. Aslan bir gazetecinin ‘Milletvekili olmayı düşünür müsünüz?’ sorusuna da ‘ İnşallah’ yanıtını vererek politika alanında çalışmayı sürdüreceğini belirtti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.