HELAL OLSUN SANA !

HELAL OLSUN SANA !
Geçtiğimiz sezonlar’da Samsunspor formasını başarıyla terleten ve yeni sezonda Sportoto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Hasan Kılıç Samsunspor ile ilgili duygu dolu bir mesaj yayınladı.

VEFALI İNSAN HASAN KILIÇ 
Kırmızı beyazlı takımın uzun yıllar vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan ve forma giydiği tüm karşılaşmalarda gösterdiği üstün performans ve sergilediği mücadeleci futbolla Samsunspor taraftarlarının gönüllerinde taht kuran Hasan Kılıç Kırmızı beyazlı camiaya anlamlı bir mesaj yayınladı. Geçtiğimiz sezonlarda Kırmızı beyazlı formayı terleten ve her fırsatta Samsun’un ve Samsunspor’un kendisinde ayrı bir yeri olan başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç yeni sezonda transfer olduğu Sportoto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’da 55 numraları formayı giyeceği belirterek şunları söyledi;

OSMANLISPOR'DA 55 NUMRAYI GİYECEK 
"Üç sezon gururla büyük mutlulukla formasını giydiğim, çocuğumun doğduğu şehir Samsunspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Unutmayın ki sizleri unutacağım Samsun ve Samsunspor taraftarı benim her zaman tam orta yerimde olacak. Şimdi yeni bir maceraya gidiyorum. Bundan sonra ben Samsunluyum ve Samsunsporlu Hasan Kılıç olarak kalacağım. Osmanlıspor’da 55 numaralı forma ile savaşacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin benden yana bir hakkım varsa helal olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.