HEDEFLERİMİZE UYUM İÇİNDE VARACAĞIZ

HEDEFLERİMİZE UYUM İÇİNDE VARACAĞIZ
25. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman Ak Parti’nin yol haritasını her zaman milletin çizdiğini, dolayısıyla ak siyasetin millete hükmederek değil hizmet ederek var olduğunu herkese gösterdiği söyledi.

AK PARTİ BİR MİLATTIR

Siyasetin bitmiş olan itibarının Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden kazanıldığının altını önemle çizen Doç Dr. Bekir Şişman, “ Nereden geldiğimizi, Ak Parti iktidarından önce hangi halde olduğumuzu yüce milletimiz çok iyi bilmektedir. İşte bu yüzdendir ki bu millet,  partimizi girdiği her seçiminde yükselen bir oy oranıyla sandıktan çıkarmıştır. Tabelasını milletin astığı, teşkilatının ise milletin kendisi tarafından oluşan bu büyük aile, yaklaşan seçimlerde yine kendine yakışanı yapacaktır” dedi.

BENİM İŞİM SADECE SAMSUN

Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde yaşadığı büyük değişim ve gelişimin sadece siyasi değil bilimsel veriler ile bütün dünyanın örnek aldığı bir yapı haline geldiği belirten Şişman, “ Hedefimiz Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız önderliğinde örnek alınan örnek gösterilen bir şehir, bir kent, bir Samsun oluşturmak olacaktır. Samsun tam manasıyla, Turizm, Sağlık, Eğitim, Spor ve bir endüstri şehrine nasıl dönüşebilir, bunların takipçisi olacağız. Bekir Şişman olarak bütün enerjimi ve mesaimi buna adayacağım. Çünkü benim başka bir işim yok. Bu hedef doğrultusunda şehrin bütün dinamikleriyle uyumla hareket edeceğiz. Söz konusu şehrimiz ve şehrimizin geleceği olduğu için attığımız her adımı birlik ve beraberlik içerisinde atacağız” diye konuştu.

HEDEF BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURACAĞIZ

Kentlerin coğrafik ve tarihi özelliklerinin mutlaka çok önemli olduğunu ifade eden 25. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, “ Evet Samsun coğrafik özellikleri nedeniyle başlı başına bir değerdir. Ancak bir şehri şehir yapan, kent yapan, yuva haline getiren içinde yaşayan insanlarıdır. Samsun bu anlamda da çok önemli bir şehirdir. Çok değerli bürokratları, belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, muhtarları vardır. Partimizin ise bu noktada dünyanın en büyük teşkilatlarından biri olarak il, ilçe başkanları, teşkilatları, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları vardır. Bu yapı oldukça faal durumdadır. İşte bu noktada tek hedefimiz şehrimizi marka haline getirecek hedef birlikteliği ve uyumu yakalamak, teşkilatlarımızla uyum içerisinde başarıya koşmaktır.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.