Hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz

Hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz
TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın transferler çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Transferlerle ilgili net bir şey yok. Bir sürü oyuncu teklif ediliyor.


 
 Takımlarda oynayan oyuncular ve boşa çıkacak oyuncular var. Artık doymuş oyuncuyla değil hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz" dedi. 

TRANSFERLE İLGİLİ NET BİR ŞEY YOK 
Osman Özköylü, "Transferlerle ilgili net bir şey yok. Bir sürü oyuncu teklif ediliyor. Takımlarda oynayan oyuncular ve boşa çıkacak oyuncular var. Ekstra bir oyuncu olmadıkça biz kendine güveni olan genç oyuncu almayı düşünüyoruz. Daha çok hedefi olan, kendini ispatlamaya ve yetenekli oyuncularla çalışmak istiyoruz. Transfer politikamızı buna endeksli olarak planlıyoruz. Artık doymuş oyuncuyla değil hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz "dedi. 19 Aralık Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı ile ilgili Özköylü şunları söyledi; 

GİRESUNSPOR MAÇINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ
"maçtan puan ve puanlarla dönmek istediklerini belirterek, "Giresunsporla aramızda 7 puan farkı yok. Kolay bir maç olmayacak. Giresunspor iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Bu maçta en büyük sıkıntı sahanın ağır olmasından kaynaklanan şartlar olacak. Kar ve yağmur sahaları etkiliyor. İyi mücadele edeceğiz Bu şart. Puan ve puanlar alacağımıza ben inanıyorum. Futbolcularımız ne istediğini biliyor. Giresunspor maçından puan almalıyız. Deplasmandan mutlu dönerek Göztepe maçını da iyi bir puanla atlatarak devre arasına iyi bir puan durumuyla girmek istiyoruz. Biz bu zorluğun altından kalkabilecek durumumuz var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.