Hedefimiz Samsun’da birinci parti olmak

Hedefimiz Samsun’da birinci parti olmak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde hedeflerinin Samsun’da birinci parti olmak olduğunu söyledi

BAŞKA YOLU YOK BAŞARACAĞIZ

Tek hedeflerinin öncelikle MHP'nin Samsun’daki başarısını artırmak olduğunu belirten İl Başkanı Ömer Süslü, “7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da birinci parti olmak istiyoruz. Bunu başarmak için ekibimle nefer gibi çalışarak elimizden geleni yapacağız. Sayın Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin düsturları doğrultusunda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesine bağlı kalarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir nefer gibi hizmet edip sancağı en yükseklere dikeceğiz. Bunu birlik olarak, tek yürek olarak hep birlikte başaracağız. Başka yolu yok, başaracağız” dedi.

 

VAR OLMA SEÇİMİ OLACAK

Bu seçimin diğer seçimlere göre çok farklı bir seçim olacağına dikkat çeken Başkan Süslü, “Bu seçim Türk milletinin var olma yok olma seçimi olacaktır. Var olmanın ve yok olmanın seçimi olacaktır. Samsun 1 milyon 269 bin 989 insanın yaşadığı ve 880 bin 271 insanın oy kullanacağı bir şehir. Biz öncelikle Samsun’da birinci parti olmak için yola çıktık. Ayrıca Türk milletinin adı ‘Bu millet’,Türk Bayrağımızın adı ‘Bu bayrak’ oldu. Konuşmalarına dikkat ederseniz bu millet bu bayrak, bu milletin adını ve bayrağının adını telaffuz etmiyorlar. Bunlar AK Parti zihniyetinin eserleridir. Burada Türk milleti rahatsızlığını dile getirmelidir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum