"HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLEMEK İSTİYORUZ"

"HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLEMEK İSTİYORUZ"
Samsunspor'un genç forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek bugün oynanacak Giresunspor karşılaşmasını ve ligi değerlendirdi.

Giresunspor karşılaşmasında 3 puanı hedeflediklerini belirten Ersel, " Giresunspor iyi bir takım. Fakat bizde iyi bir takımız. Engel tanımak istemiyoruz ve hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" dedi.

"TELAFİ EDECEĞİZ"
Kırmızı Beyazlılarda gösterdiğ performansı ile taraftarın ve teknik ekibin beğenisi toplayan Ersel Aslıyükse, "Göztepe karşılaşmasında istemediğimiz bir sonuç aldık. Herkes çok üzgündü. Oynayacağımız Giresunspor karşılaşmasında bu yenilgiyi inşallah telafi edeceğiz. İyi çalıştık. Giresunspor'u yenip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Giresunspor iyi bir takım. Fakat bizde iyi bir takımız. Engel tanımak istemiyoruz ve hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"
PTT 1.Lig'in kalitesinin arttığını belirten Ersel Aslıyüksek, "Bu sene ligdeki takımlar biraz daha iyi.  PTT 1.Lig'in kalitesi arttı. Süper Lig'den, PTT 1.Lig'e gelen bir çok oyuncu var. O yüzden ligde kopma olmuyor ve hep bir dengede gidiyor. Ama biz inşallah  iyi çalışacağız ve iyi yerlere geleceğiz. Takıma katkılı olduğum için çok mutlu oluyorum. Hocam beni ne zaman düşündüyse, ben onun yüzünü kara çıkarmamak için ve takım için elimden geleni yapmaya çalıştım. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Giresunspor karşılaşmasında ise 3 puanı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.