Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HEDEF TÜRKİYE

İçteki düşmanlar, Dıştaki düşmanlar, hep bir ve beraber olmuşlar. Ülkemizi BÖLMEK ve PARÇALAMAK için ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar. Batılı sözde dostlarımız, Müttefiklerimiz. Diplomaside yüzlerine gülücükler saçan maskeler takarak olumlu tavırlar sergilerlerken, arka taraftan TERÖRİSTLERİNİ PKK ve PYD saflarına göndererek HAİNLİKLERİNİ ortaya koyuyorlar.

ALMANYA 120 profesyonel TERÖRİST inin bu saflarda olduğunu açıklarken, Sayın MERKEL’in yüzünün kızarmaması, elbette ki, KEFERE PİSKİNLİĞİNİN BİR ALAMETİ OLSA GEREK.

 

ALMAN’ya, Doğu ve Batı arasındaki İSTASYON olma niteliğini, TÜRKİYE’nin Yeni HAVA LİMANI ile elinden kaçacağını gördüğünden, TEDİRGİN olmakta. GEZİ OLAYLARI, PKK ve PYD destekçiliği, CERRATTEPE denemelerinin altındaki sebeplerden biri bu. TÜRKİYE, Kıtasal olarak bir KAVŞAK noktası. BOGAZLARIMIZI süsleyen KÖPRÜLERİMİZ. SU ALTI GEÇİTLERİMİZ ile Batılıların elinde olmayan, bir ZİYNET gibi. Bin yıldır uğraştıkları, Nice HAÇI SEFERLERİ düzenleyen  KAFİRLER, Yüz elli yıldır da, Eski oyunlarına yeni FİGURANLAR katarak YIKICILIKLARINA devam ediyor.

NESEBİ KARIŞIKLAR, fırsat buldukça inlerinden başlarına çıkartarak kendilerine verilen görevleri yerine getiriyorlar. Kimi yerde AKADEMİSYEN, Kimi yerde GAZETECİ, Kimi yerde YAZAR-ÇİZER, Kimi yerde CÜBBELİ görüntüleri ile, kendilerine DİKTA EDİLEN görevleri yapıyorlar. Kimin adına? Ülkemizi bölmek isteyen DÜŞMANLAR adına.

 

Meclisimiz içine kadar girmiş olan, İHANET ŞEBEKESİNİN, her gün KUSTUGU KİN ve NEFRETİN örnekleri saymakla bitmiyor. Haklarında dosya tanzim eden, SAVCILARIMIZ ve SUÇLULUKLARI mahkeme kararları ile onaylanmış hallerine rağmen, DOKUNULMAZLIK ZIRHI arkasında, İHANETLERİNE AZDIKÇA, AZARAK devam edeiyorlar,  böyle bir halin, Dünya milletleri meclislerinde bir örneğini görmenin imkânsızlığıdır, Bu hainlere bir de MAAŞ ödeyen bir ülke olmamızın garipliğidir.

 

MİT Tırları ve CAN DÜNDAR meselesindeki AYM kararındaki, Reisi Cumhur ve Başkomutanın, “Bu olay CASUSLUK olayıdır, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ ile alakalı değildir” deyip, Tır personelinin, Düşman mış gibi, yerlere yatırıp silahlar gölgesinde gözaltına alanların, Mit kimliği varken, Kimin adına, böyle bir hali resimleyerek basına servis etmeleri, Ancak ve ancak, Bu günkü hali ile, Rus Resmi Gazetesi PRAVDA nın yapabileceği bir halken, Biz deki PRAVDA sevdalılarının bu ihanette görev aldıklarıdır.

 

Müslümanın, Müslümandan başka dostu olmadığı, Bu günkü mevcut hal, MAZLUM milletlerle, ZALİM devletler ayrıcalığı tablosu ile önümüze gelmektedir. Batının Afrika ülkelerini yüzlerce yıl SÖMÜRMESİ, SÖMÜRGE yapması, Tüm değerlerini GASP etmeleri, Batılıların oralarda bir daha tutunamayacağı gerçeğini göstermektedir. Türk milletine teveccühün altında, atalarımızın oralara, geçmişte taşıdıkları HAK ve ADALET izlerinin bu günlerdeki yeniden yeşermesi olarak yorumlanabileceğidir.

Batıl inançları ile, Türkiye yi hedef alanların, İnançlı Türk Milleti karşısında duramayacakları gerçeği, Güneydoğudaki olaylarla kendini ispatlamıştır. İstikbal kendini HAK’ka adamış Türk Milletinin tarihteki yerini alması ile aydınlanacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR